Vijesti
Žuta štampa
10 stvari koje niste znali o Jeleni Rozgi
23.12.2019. 12:00
Izvor: avaz.ba
10 stvari koje niste znali o Jeleni Rozgi
Dobitnica je mnogih muzičkih nagrada, u samostalnoj karijeri objavila je tri studijska albuma. Jelena Rozga, jedna od uspješnijih pjevačica u regionu, dobitnica je mnogih muzičkih nagrada, u samostalnoj karijeri objavila je tri studijska albuma, a o uspješnosti njene karijere govori činjenica da je prva žena koja je napunila Spaladium arenu u Splitu.
Iako nerado govori o svom privatnom životu, za jedan hrvatski portal odlučila je da otkrije 10 nepoznatih činjenica o sebi, a to su:
1. Njen kućni ljubimac je pas Ringo, njena mrvica koju beskrajno voli i čini je sretnom.
2. Najdraža uspomena iz djetinjstva joj je bezbrižno igranje ispred zgrade igara poput graničara. Kući bi se išlo tek onda kada bi majka zvala s balkona da je ručak gotov. Smatra da je ta jednostavnost odrastanja najljepša, a danas sve rjeđe sreće djecu ispred svojih zgrada.
3. Najponosniji trenutak u karijeri joj je kada je rasprodana Spaladium arena u Splitu. Taj trenutak i taj koncert zauvijek ima posebno mjesto u njenom srcu.
4. Stalno mijenja omiljeni film. Trenutno je to „Jocker“, kojeg je nedavno gledala i smatra ga fantastičnim djelom.
5. Najdraža stvar koju ima u ormaru joj je ''teddy'' kaput.
6. Prirodna je plavuša.
7. Omiljena serija svih vremena joj je „Sex i grad“.
8. Najdraža destinacija joj je Grčka, zemlja kojoj se uvijek voli vratiti.
9. Omiljena hrana joj je tjestenina na sve načine.
10. Ne postoji nešto što nikada ne bi obukla jer se moda mijenja, kao i ljudi, pa smatra da nikada ne treba reći ''ne'' za nešto jer nam se možda upravo to svidi u narednim godinama.