Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

U hladnim zimskim danima mnogim pripadnicima ovog vatrenog znaka toplo je oko srca. Bez ljubavi najteže živite vi, Ovnovi, pa se uvek trudite da budete zaljubljeni. Strelci i Vodolije su u centru pažnje i stalno vam pripremaju neka iznenađenja. Da li je u pitanju brak ili prinova? Možda i jedno i drugo.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Bikovi kreću u osvajačke pohode na voljenu osobu. U ishod poduhvata ne treba sumnjati, jer oni ništa ne rade pre nego što dobro osmotre teren. Budući da ste emotivno ispunjeni, lakše podnosite činjenicu da ciljeve ostvarujete uz maksimalan napor. Sve vam izgleda jednostavno, jer ste zaljubljeni.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Nervna razdražljivost posledica je nesposobnosti da mislite sopstvenom glavom. Sve što ste planirali pada u vodu, pa imate osećaj kao da ste izloženi čudnim planetarnim uticajima. Pošto je proces mišljenja smanjen, ne očajavajte i ne donosite bitne odluke, bar ne danas. U hobiju tražite spas.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Posao i zdravlje su teme koje vam oduzimaju najveći deo vremena i o kojima intenzivno razmišljate. Izbegavajte sitničarenje jer lako možete propustiti bitne stvari i načiniti pogrešan potez. U odnos sa partnerom unesite više emocija. Nije dovoljno to što ga šarmirate kulinarskim specijalitetima. Morate još nečim.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Iskoristite inspiraciju i smisao za lepo tamo gde je potrebno. Umesto što ste sujetni i veličate same sebe, pokušajte da deo nežnosti i topline prenesete na okolinu. Kada ste poslednji put uputili voljenom biću lepu reč ili je nečim obradovali? Možda je pravi momenat za razmenjivanje ljubavi?

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Vrednoća vam pomaže da prevaziđete sve probleme dana i da se osećate koliko-toliko normalno. Drugi bi pod tolikim naletom obaveza i zastoja izazvanih višim okolnostima posustali, ali ne i vi. Korak nazad u aktivnostima prihvatate kao neminovnost. Hvatate zalet za nove poslovne poteze.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Izuzetan dan pun prijatnih iznenađenja. U stalnom ste pokretu, radite sve što volite, fantastično se osećate. Partner vam je pokazao koliko mu značite, i to ne samo rečima: dao vam je do znanja da možete da računate i na njegov novac. Niste materijalista, ali prosto obožavate da trošite. Niko nije idealan, pa ni vi.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Ima toliko stvari koje popravljaju raspoloženje a ne škode, pa se posvetite njima. Ukoliko ste usamljeni ili se tako osećate, razonodite se uz hobi, knjigu, film. Društvo je poželjno izbegavati, jer niko nema nerava da sluša vaše žalopojke. Ukoliko se odlučite na tu varijantu, bar glumite da je sve u redu.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Jedan korak napred, dva nazad. To Strelcima nikako ne prija jer oni vole brzinu. Pošto su poslovni problemi ozbiljniji nego što ste mislili, a rezultata nema ni na vidiku, okrenite se ljubavi. Partner, posebno ako je Ovan, spremno čeka. I Devicama dajte nadu. Što se više ljudi oko vas kreće, tim bolje.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Zdravstvena situacija nije sjajna: sklonost ka bolestima izazvanim smanjenim imunitetom ograničava kretanja. Poslovi ne mogu da čekaju. Pokušavate da obavite sve što se od vas očekuje, jer ste po prirodi vredni i odgovorni. Bitno je saznanje da ste mnogima oslonac. A ko je vama?

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Sputane aktivnosti posledica su zdravstvenih problema, bilo vaših ili nekog od ukućana. O čemu god da se radi, ne osećate se sjajno, pa vam ni kule ni gradovi ne mogu pričiniti zadovoljstvo. Shvatate nesavršenost okruženja, niko vam ne odgovara, svima nalazite manu. Problem je subjektivan. Lečite se!

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Situacija zahteva prilagođavanje, što ide teško. Hteli biste maksimum uz minimalno ulaganje. Pošto je to nemoguće, razočaranja su neminovna. Neraščišćene stvari iz prošlosti veoma vas nerviraju. Znali ste da do toga mora doći, pa je bilo poželjno da se za njih psihički pripremite. Blizanac ili Devica samo vam odmaže.