Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Pun Mesec u Jarcu u dobrom aspektu sa Marsom, vladaocem vašeg znaka donosi vam mogućnost razgovora sa uticajnom osobom, sa nekim ko vas izuzetno ceni i poštuje. Ne ulazite u raspravu sa Vodolijom, čak ni ako se radi o osobi koja je u stanju da pređe preko mnogo čega. Gledajte svoje interese i ne mešajte se u ono što vas lično ne dotiče.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Imate na koga da se oslonite i kome da verujete. Oni koji su vam obećali pomoć, pružiće vam je i vi ćete biti u stanju da se posvetite onome što odavno želite da radite. Možda se radi o finalizaciji projekta za koji vam je potrebna nečija podrška. Možete dobiti neku vrstu satisfakcije ili priznanja iz sveta.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Dobićete pohvalu za svoj rad i verovatno će vam se javiti neko o kome ste čuli mnogo toga pohvalnog.Moguć je priliv novca od nekoga na koga niste računali. Dobro se osećate u društvu osoba sa kojima imate zajednički jezik ili planove ali bi trebalo da izbegavate one koji imaju tendenciju da vas na neki način iskoriste.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Spremni ste da uđete u velike poslove u poslovnu kombinaciju sa veoma uticajnim osobama, moguće neka vrsta partnerskog odnosa. Nekome je bitno da može da se osloni na vas i vi ste spremni da napravite neku vrstu ustupka da bi sve išlo po planu. Možete očekivati vest od nekog Bika ili Jarca, moguće Škorpije.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Imajte poverenja u one sa kojima pravite dogovore i sa kojima možete da pravite planove u vezi sa nastavkom saradnje. Nemojte oklevati da se ako treba nametnete nekom Biku ili Vagi, naročito ako oni na neki način već računaju na vas. Imate mogućnost da ispravite neke greške iz prošlosti uz pomoć Raka ili Jarca.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Ako ste umetnik, dan je izuzetno povoljan za dogovor sa kolegama, naročito mlađim. Ako ste u zrelom dobu, možete očekivati sjajnu poslovnu pondu. Dobro se razumete sa Vagom,Bikom ili Ribama koji imaju o vama lepo mišljenje. Ne ulazite u nepotrebne rasprave oko nekih sitnica. Sledite svoju intuiciju kada je u pitanju nov izvor prihoda.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Privatni poslovi donosi mnogo toga dobrog i povoljnog da niste ni svesni toga. Trebalo bi da budete ambiciozniji i da koristite šanse koje vam se ukazuju. Devica i Blizanci nude vam zajedničku saradnju i imaju izrazito kreativne ideje po mnogim pitanjima. Ako ste umetnik, sledite savete Lava ili dugogodišnjih saradnika i prijatelja.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Komunkacija sa kolegama je dobra naročito ako ste dugo u istom poslu. Trudite se da budete u prvom planu, ide vam od ruke svaka vrsta posla koja ima veze sa kontaktima sa osobama na položaju. Dobićete vesti od nekog ko vam je posebno veoma drag. Nemojte se previše nervirati oko nečega što nema velikog uticaja na vaš status na poslu.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Pokušavate da se finansijski stabilizujete ali nemojte se razbacivati sa novcem. Ako vam se dopadne ideja da radite neki sasvim drugačiji posao od dosadašnjeg, rizikujete, isplatiće vam se.Trudite se da nađete pravi način kako da uvećate prihode i u tome će vam pomoći savetnik u znaku Vodolije, Raka ili Jarca, moguće i neki Lav.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Pun Mesec u vašem znaku može doneti neke nove poslove, kombinacije, druženja, kontakte i možete se naći u društvu onih koji vas cene i uvažavaju. Trudite se da na svaki način budete najbolji u onome što radite. Društveni život vam je na prvom mestu.Možete postati poznati po onome što radite, naročito ako se radi o umetnosti.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Naporan dan jer je pun Mesec u vašoj astrološkoj kući intuicije i ako imate ideju kako da rešite poslovni problem,pokušajte da što pre pristupite rešavanju ili započinjanju novog posla. Imate utisak da neko radi protiv vas i da nećete lako naći izlaz iz poslovnih problema. Nekome je bitno da ponovo povrati vaše poverenje.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Nemojte se nepotrebno nervirati zbog problema koji su lako rešivi. Dobićete vest koja će vam u svakom pogledu odgovarati, moguće od nekog Raka, bilo da se bavite umetnošću da ste poznati u javnosti ili ste ambiciozni. Sve što radite neko kritikuje ali vi više pažnje obračate na one koji vas hvale. Moguća obnova saradnje sa Rakom ili Škorpijom.