Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Tranzit Meseca nepovoljno utiče na vašu tolerantnost i pojačava želju za priznanjima isticanjem, jer mnogi verovatno smatraju da ste plemeniti, fer i oslanjaju se na vašu pomoć. Vi, s druge strane, osećate izvesnu dozu nesigurnosti kada su u pitnaju finansije, i pokušavate na svaki način da ostavite utisak kao da vas to mnogo ne dotiče. Imate poverenja u savete Jarca, Bika ili Vage.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Rođenima u aprilu odgovara pozicija Merkura i podstiče njihovu kreativnost, ali sa druge strane može vas učiniti lakomislenim, naročito u odnosima sa jednim Ovnom. Potrebno je da imate drugačiji pristup prema svom poslu i da budete realniji, ma čime da se bavite. Naglašen znak Lava može vam doneti nesigurnost u pogledu perspektive koju imate na sadašnjem radnom mestu.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Jupiter u Lavu odgovara većini predstavnika vašeg znaka, iako podstiče želju za napredovanjem, međutim ako spadate u one predstavnike znaka koji ne vole konkurenciju, ili veoma oštro reagujete na bilo koju kritiku upućenu na vaš račun, danas možete doći u konflikt sa onima sa kojima ste dugo već u nekom obliku poslovne saradnje. Ako ste mladi, ne ulazite u rapsrave sa šefom.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Dan je povoljan za mnoge predstavnike vašeg znaka, naročito za one koji imaju naglašen element vatre u ličnom horoskopu. Rođeni u poslednjoj dekadi znaka mogu se nadati povoljnom razvoju situacije u poslu koji ima veze sa strancima. Ako ste očekivali poziv iz inostranstva, mogu će je da ćete se čuti sa nekim koji će vam omogućiti duži boravak u nekoj stranoj zemlji.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Novac vam je glavna opsesija i kako da dođete do nekog novog izvora finansija i nervira vas činjenica da Devica nema sluha za vaše ideje i predloge, Jedan Strelac vam daje ideju kakve odluke da donsete u vezi sa novim poslom.Dajete na znanje osobi od koje na neki način zavisite da ste spremni da uđete u zajednički aranžman u vezi sa novim poslom. Mogući su dobici u igrama na sreću. Ne odustajte od novog posla koji ima veze sa strancima.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Naglašeno astrološko polje tajnih neprijatelja sa Juppiterom u Lavu naglašava pojačanu želju za kreativnim radom. Možete dobiti ponudu za posao koji ima veze sa umetnošću ili sa medijima, i Vi ćete to rado prihvatiti. Verujete u dobronamernost saradnika koji vas često s razlogom dobronamerno kritikuje i sa kojim nameravate da proširite saradnju.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Ne odgovara vam pozicija Saturna jer to kod vas može izazvati ljutnju na saradnika koji se nije pridržavao dogovora. Nemojte reagovati previše žustro, ako ne znate tačno o čemu se radi, samo na osnovu pogrešnog utiska. Moguć je poziv od jednog Strelca koji živi u inostranstvu i sa kojim ste već imali uspešnu saradnju, naročito ako se radi o zemljama Zapadne Evrope.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Ne ulazite u nepotrebne rasprave ako ste rođeni početkom znaka, što se povoljno odražava samo na one izuzetno ambiciozne, tako i na one manje ambiciozne predstavnike vašeg znaka. Možete imati uspeh u svakoj delatnosti koja podrazumeva kontakt sa mnogo ljudi, naročito u okviru sporta ili umetnosti. Nemojte ulaziti u polemiku sa zemljanim ili vodenim znacima, naročito ako već u radu sa njima imate loše iskustvo. Imajte poverenja u Devicu.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Rođeni početkom znaka očekuju povoljan razvoj situacije na poslu. Možete očekivati poziv od jedne Vodolije, Lava ili nekog drugog Strelca u vezi sa nastavkom saradnje, ali je pitanje da li će vam uslovi u potpunosti odgovarati. Moguć je posao u privatnoj firmi. Član porodice ponudiće vam rešenje u vezi sa poslom koji se odnosi na nekretnine.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Jedan od boljih dana, ukoliko pravite planove u vezi sa novim projektom sa jednim Lavom, Vagom ili Ovnom. Mnogi vas podržavaju, naročito ako ste mladi i izrazito ambiciozni, a ukoliko ste u zrelom dobu, verovatno ste veoma realni kada je u pitanju mogućnost nastavka saradnje sa jednim Jarcem, Ribama ili Bikom. Posao koji ima veze sa sportom i umetnošću može biti veoma privlačan za osobe rođene krajem 80-tih i početkom 90-ih.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Moguća je vest o novcu, ili nekoj vrsti uplate, kojoj se već duže vreme nadate. Planirate kako da sebi obezbedite neka dodatna sredstva u vezi sa poslom koji je već trebalo da započnete da radite u privatnoj režiji. Pod velikim ste uticajem Vage, Bika ili Jarca, ali niste spremni da prihvatitie nikakvu kritiku na svoj račun, iako znate da su oni najverovatnije u pravu. Ako ste planirali privatni posao, nemojte odustajati zbog mišljenja drugih na tu temu.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Pozicija Neptuna u vašem znaku u dobrom aspektu sa Plutonom u Jarcu pojačava ambicije kod onih koji imaju mnogo planeta u zemljanim i vodenim znacima. U protivnom, možete biti nervozni ili neraspoloženi, jer vam se može činiti da neko nešto svesno radi protiv vas. Ukoliko radite sa strancima, možete očekivati povoljnu vest u vezi sa novcem, što se odnosi i na one koji rade sa mladima.