Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO: Želite da što pre rešite nove probleme koji su vam iskrsli na ovom planu. Nestrpljivi ste i ne želite da čekate na bilo šta. LJUBAV: Očekuje vas pozitivna atmosfera sa voljenom osobom. Oboje ste zaljubljeni i delite iste želje za budućnost. ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima su mogući.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO: Moguća je nova poslovna ponuda. Na vama je odluka da li ćete pristati na uslove koji vam se nude. LJUBAV: Niste raspoloženi za kalkualcije na polju emocija. Jasno i glasno ćete reći šta želite, pa ko hoće nek se u to uklopi, ko neće- ne mora. ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO: Moguće je da ste shvatili da neke stvari nisu u vašim rukama. Sada ste se prepustili i nemate prevelika očekivanja. LJUBAV: Dajete svoj maksimum kako biste se posvetili svom partneru i kako bi mu udovoljili. Važna vam je njegova sreća. ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO: Potreban vam je saradnik u kog ćete imati poverenja i na kog se možete maksimalno osloniti u svakoj situaciji. LJUBAV: Veoma ste šarmantni i privlačite pažnju osoba suprotnog pola. Možete da računate na zanimljivu situaciju na ovom planu. ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO: Sve vam ide od ruke. Bliži vam se sklapanje veoma važne poslovne saradnje koja će vam obezbediti uspeh na duže staze. LJUBAV: Pred vama su veoma važne odluke na ljubavnom planu. Potrebno je da poslušate svoje srce i da ne idete protiv svojih emocija. ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO: Danas vas očekuje veliki broj poslovnih obaveza. Možete da se posvetite tome da sve dovedete do savršenstva. LJUBAV: Moguće je zanimljivo novo poznanstvo sa osobom rođenom u vazdušnom znaku. Ponekad vam deluje malo nepouzdano. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO: Moguće je da ćete imati veoma povoljan splet okolnosti na poslovnom polju. Sve vam za sada ide u prilog. LJUBAV: Idealan dan za novo poznanstvo! Dešavanja na polju ljubavi će vas osvežiti i uneti vam više optimizma. ZDRAVLJE: Ne izlažite se stresnim situacijama.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO: Ukoliko ste planirali pokretanje privatnog posla, razmislite o tome sa kim ćete se udružiti. LJUBAV: Pored voljene osobe nalazite sve ono što vam je potrebno. Možete da se nadate veoma pozitivnoj situaciji na ovom polju. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO: Uporni ste i istrajni pri svojim pokušajima da dođete do cilja. Možete da očekujete da će vam se dobar stav isplatiti. LJUBAV: Nije preterano povoljan dan za nova dešavanja na ovom planu. Imate neka neraščišćena dešavanja iz prošlosti. ZDRAVLJE: Glavobolja.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO: Moguće je da ste prilično nervozni i da takav stav ne utiče pozitivno na vaše poslovno okruženje. Potrudite se da promenite svoj stav. LJUBAV: Nije povoljan dan ako ste u tajnoj vezi... Moguće je da vam diskrecija nije zagarantovana. ZDRAVLJE: Muči vas nervoza nesanica.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO: Ukoliko ste se zalagali za to da vaše ideje budu prihvaćene, možete da očekujete pomake na ovom polju. LJUBAV: Sasvim iznenada upoznajete osobu koja vam odgovara po svim parametrima. Imate utisak da vas razume na svim poljima. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO: Lako može doći do prekida nekog ugovora koji ste ranije sklopili. Iako niste to očekivali, vreme je za promene! LJUBAV: Na ovom polju sve zavisi od vas... Ako ste pasivni, stanje će ostati nepromenjeno. Ako pokažete inicijativu doćiće do novih dešavanja. ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivom kožom.