Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Sunce, planeta koja je jaka u vašem znaku nalazi se tačno nasuprot stepena na kome je najjača na 19.Vage. To ne znači da treba da koristite tuđe slabosti da biste dobili neke poene, na račun tuđih grešaka. Naprotiv, pokažite u kojoj meri možete da budete plemeniti, neko će vam zbog toga biti zahvalan.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Venera, vladalac vašeg znaka u jutarnjim satima u dobrom aspektu sa Mesecom daje vam šansu da se na poslu sa nekim pomirite ili da ga ubedite u ono što želite. Imate način kako da povratite nečije poverenje ili kako da se izborite za svoje mesto pod suncem. Oprezno sa Bliznacima i Ovnovima, mogu vas iskoristiti u finansijskom pogledu.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Imate potrebu da uradite nešto za sebe lično i da budete malo sebični i da se okrenete svojoj karijeri. Neki drugi Blizanci mogu vas pomalo iskorišćavati naročito ako ste „ime“ i verovatno da shvatate i razloge zašto to čine. Ne budite nakraj srca ako vas Jarac bude ignorisao ili ako ne bude dovoljno tolerantan.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta ćete sa sobom i kada biste najradije uradili ono što se od vas ne očekuje. Pokazali biste nekom tamnu stranu svoje prirode tek da zna s kim ima posla. Ako tražite posao, biće to tek nešto privremeno naročito ako ste između 25. i 40.godine života. Jedna Škorija može da vam ponudi nešto dobro.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Verujete da ste na pravom putu da sa Vagom ili Ovnom uspostavite dobru komunikaciju ali Sunce, vaš vladalac danas je baš na lošem stepenu 19.Vage što bi moglo doneti problem u komunikaciji sa bliskim saradnicima ili sa rođacima. Ako vam je stalo do nečije pažnje, potrudite se da je i zaslužite, umete to kad hoćete.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Merkur i dalje retrogradan i vi ne pridajete tome mnogo pažnje ali kako vreme bude odmicalo, naročito u večernjim satima možete uraditi nešto što se od vas ne očekuje ili možete nehotice nekog uvrediti. Proverite račune da li ste sve platili. Neko vas može neprijatno iznenaditi vešću koju niste očekivali.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Imate način kako da dođet do cilja ali vi idete nekim okolnim putevima i nije ni vama baš jasno zašto to činite.Spremni ste da se nekoj drugoj Vagi izvinite ali ona to verovatno neće prihvatiti, naročito ako joj je podznak u Blizancima ili Devici. Sa Ribama nemojte ulaziti u konflikt, posebno ne u vezi sa novcem.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Želite da uspostavite harmoničnu atmosferu između vas i kolega ili bar da znate na čemu ste kada je u pitanju saradnja sa Ovnom ili Strelcem. Danas vam Lav može napraviti ozbiljan problem i trebalo bi da budete mnogo otvoreniji u razgovoru sa onima od kojih očekujete pomoć ili bilo koju vrstu podrške.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Kako dan bude odmicao tako i vi možete biti sve nestrpljiviji i nedovoljno motivisani da se angažujte na poslu za koji niste sigurni da li će biti dobro plaćen. Niste naročito energični, pre ste entuzijazsta za neke poslove koji nisu tako sigurni ili se radi o hobiju koji ne znate kako da unovčite.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Trudite se da date od sebe maksimum ali ne želite da se upuštate u nepotrebne rasprave sa onima koji vas nerviraju ili sa osobama koje ne znaju šta hoće. Imate mogućnost da započnete posao sa odgovornim osobama, moguće da se radi o osobama koje žele da sa vama sklope neku vrstu tajnog dogovora.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Uran,vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu čini vas prilično umornim ili nedovoljno energičnim. Spremni ste da ustuknete pre osobom koja je prilično naporna za saradnju i moguće da se kajete što ste sa njom bilo šta započeli. Sada nemate način da napravite zaokret, sve dok tekuće zajedničke poslove ne završite.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Verujete da vam neko nešto smešta ili da vas ogovaraju, možda i da žele da vas na neki način iskoriste. Bićete u prilici da dokaćete koliko ste lojalni i koliko želte da učinite za druge, čak i za one koji nisu uvek bili prema vama fer. Dobro se osećate u društvu Škorpije i Jarca na koje možete da se oslonite.