Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Mars, planeta energičnosti u dobrom aspektu sa Jupiterom Jupiterom, simbolom stranaca, putovanja i bogatstva čini vas spremnim da ozbiljno razmislite o ciljevima na koje usmeravate svoju energiju. Dobićete poziv za sa susret sa jednim Rakom koji ima uspeha u poslu sa nekretninama.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Mesec u Raku ali u konjukciji sa Crnim Mesecom Lilitom vas čini pomalo nesigurni po pitanju realizacije planova jer možete nepotrebno oklevati uvereni da je zarada neizvesna ako konkurenciju vidite u nekoj koleginici. Dvoumite se da li da uđete u paralelni posao a to bi bilo više nego mudro ma o kakvom projektu da se radi.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Psihička i fizička iscrpljenost je posledica velikih ambicija i ma kako da vam idu poslovi, ništa vas ne može zaustaviti da dođete do cilja. Potreban vam je odmor i danas ne bi trebalo da se previše angažujete na nekim novim poslovima koji zahtevaju od vas dobru koncentraciju.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Trudite se da na najbolji način istaknete svoj kvalitete ali vam malo toga ide u prilog. Mesec u vašem znaku vas čini sentimentalnim prema prijateljima i kolegama zbog čega vam se može činiti da nemate mnogo volje da se borite za svoj status jer vas je neko nadmudrio. Strepite od kritike pretpostavljenog.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Osećate veliku privlačnost prema nečemu što još uvek nije jasno definisano. Mesec u vašoj 12.kući tajni u Raku vas čini povremeno ambicioznim, povremeno demoralisanim. Mesec ide ka fazi poslednje četvrti što može negativno uticati na vaš optimizam i volju da se više angažujete na stalnom radnom mestu.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Očekuju vas nove obaveze i verovatno ćete se postaviti kako treba u jednoj za vas relativno poznatoj sredini ili u situaciji u kojoj želite da date na znanje da nikog ne protežirate. Dobra saradnja sa Jarcem i Škorpijom može značajno poboljšati vaš status ili perspektive u vezi sa većom zaradom.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Mesec u Raku donosi neke nove mogućnosti na profesionalnom planu i ako se budete postavili prijateljski prema Raku, Biku ili Lavu, možete očekivati nove poslovne ponude, uvećanje prihoda ili neki drugi vid unapređenja. Možete dobiti neočekivani poziv iz inostranstva.Potrebno je da date šansu mlađem saradniku koji ima veliko poverenje u vas.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Verujete da vam mnogi zavide na uspehu ili da komentarišu vaše poslovne planove koji su više nego jasni sa zluradošću. Retrogradni Merkur većini predstavnika vašeg znaka nije naklonjen osim ako niste skloni rizicima a jedna Vaga pokušava da vas nadmudri ili će vam dati na znanje da niste bili prema njoj fer.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Na predstavnike vašeg znaka Mesec koji ide ka poslednjoj četvrti u Raku ne deluje baš tako povoljno i može vas učiniti nesmotrenim po pitanjima koja se odnose na nekretnine,novac ili možete dati partneru povod da sumnja u vašu lojalnost. Vaga i Lav su vam naklonjeni i ponudiće vam saradnju.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Osećate se spremnim da započnete nov posao u uskom krugu ljudi ili čak možda nikome nećete za sada ni poveravati svoje planove. Imate mnogo ideja i potrebna vam je podrška Škorpije, Bika ili Riba. Verujete da možete da se izborite sa konkurencijom ili da preko honorarnog posla uvećate prihode.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Očekujete poziv od nekog ko vam je obećao zajednički posao, moguće da se radi o osobi koja je prisutna u javnosti i dobro govori bar jedan strani jezik. Pomalo se osećate zapostavljenim ili nepotrebno kritikovanim od strane onih koji su u suštini lošiji od vas.Mesec ide ka poslednjoj četvrti u Raku što vas čini nestrpljivim.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Egzaltirani ste, preterano možda uzbuđeni zbog nečega sa čime treba da se suočite ili da rešite. Mnogi vam se dive, neko vas osuđuje a vi biste najradije otišli negde na odmor i izbegli svaku vrstu komentara na vaš račun. Nemate baš potpuno poverenje u Vagu ili Lava ali imate u Raka i Jarca.