Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Nameravate da se sretnete sa nekim ko se bavi privatnim biznisom ili često putuje u inostranstvo.Dobro se slažete sa osobama rođenim u znaku Ovna, Blizanaca, Lava ili Device.Očekujete da sretnete nekoga ko bi mogao da vam pomogne da rešite pitanja u vezi sa vizama.Osećate se dobro u društvu inventivnih osoba koje vas u mnogo čemu podržavaju.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Sa Devicom bi trebalo da razradite poslove samo preko posrednika. Moguće da će insistirati da joj date neku vrstu garancije da ćete joj se naći pri ruci u vezi sa bitnim problemom.Pokušavate da ubedite jednu Vodoliju da prihvati poziv za zajednički put ili bar za odlazak na važan poslovi skup.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Pokušavate da ohrabrite Vagu u vezi sa novim poslom i da je ubedite da nema razloga da se previše nervira oko nekih nebitnih manjih problema, posebno ako se odnose na pitanje novca koji treba da dobije putem nasleđa ili u vidu vraćanja duga.Dobijate dobru ponudu u vezi sa poslom za koji biste možda ipak morali da uzmete kredit.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Zemljani znaci vam mogu biti od koristi ali vam mogu i na određen način dosađivati svojim problemima. Pitanje je koliko imate nerava da se bavite tuđim problemima a da svoje niste rešili. Imate veliku podršku osobe koja je starija od vas.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Ne samo da vas iritira prejak uticaj Meseca i Saturna u konjukciji nego se osećate prilično pritisnutim obavezama od strane Škorpije i Jarca prema kojoj se uvek osećate nesavršenim. Ne verujete svakome ako vam obeća da će vam isplatiti dug ili da će vam to na bilo koji način kompenzovati.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Kako dan bude odmicao tako ćete i vi biti sve svesniji da bi trebalo da promenite svoje ponašanje prema jednoj Škorpiji ili jednom Raku jer možete biti previše zahtevni i neprilagodljivi. Vaga vam i dalje nameće svoje uslove i vi ćete se potruditi da je na svaki način nadmudrite.Dobijate poziv da se sretnete sa Blizancima.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

U procepu ste između onoga što vi mislite o nekome i onoga što čujete od drugih. Moguće je da ćete ipak odlučiti da poslušate savet jedne Škorpije ili Vodolije. Sa Ovnom imate vrlo dinamičan odnos i pokušavate da započnete zajednički posao. Dobro se slažete sa Strelcem koji ima smisla za marketing i moguće je da radi u nekoj marketinškoj organizaciji.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Ako Rak ili Bik budu želeli da posreduju u poslepodnevnim satima između vas i Jarca bolje im pružite tu priliku i nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o tome ko vas voli a ko ne. Dan je težak za saradnju sa starijim osobama iz kuće.Trudite se da što pre rešite pitanja koja se odnose na inostranstvo I vaš put koji željno očekujete.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Nemojte zamerati prijateljima ako nemaju dovoljno izražen smisao za humor. Imate mogućnost susreta sa nekim koga dugo niste videli.Verujete Ovnu koji vam obećava nov posao iako niste sigurni da ćete održati obećanje. Trebalo bi da se drugačije postavite prema onima koji su više puta izneverili vaše poverenje, posebno ako se radi o poslu u državnoj službi.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Dan je povoljan za svaku vrstu susreta sa vatrenim znacima ali samo ako znate šta hoćete. Možda je vreme da nađete neke nove prijatelje.Preterana sentimentalnost ali i upornost da nametnete svoje mišljenje ničemu ne vodi. Dobijate neku vrstu priznanja ili nagrade. Nekome je stalo da se sa vama pomiri.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Dobri odnosi sa članovima porodice i bliskim saradnicima u velikoj meri vam olakšavaju situaciju u kojoj se nalazite. Neko ko živi u inostranstvu,trudi se da vam olakša donošenje odluke u vezi sa novim poslom za koji vam je potrebno mnogo strpljenja, iskustva i znanaja. Postoji mogućnost finansijskih dobitaka preko članova porodice.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Volite da idete na sigurno a nudi vam se posao u kome bi trebalo da rizikujete mnogo toga.Sa ženama imate vrlo dinamičan odnos, posebno sa onima iz porodice. Moguća je poseta daljeg rođaka koga dugo niste imali prilike da sretnete. Verujete u dobre namere jednog Jarca ili Ovna.