Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Novi događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. LJUBAV Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe kada vam se ne dopadaju. ZDRAVLJE Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite, donosite neku razumnu odluku. LJUBAV Partner tačno zna, na koji način može da vam ugodi ili da vas obraduje. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Stalo vam je da pronađete efikasno rešenje, tako da se ne obazirete previše na različite komentare. LJUBAV Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja u granicama realnih mogućnosti. Cenite to! ZDRAVLJE Više spavajte.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Ne dopada vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. LJUBAV U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo. Stalo vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. ZDRAVLJE Niste u kondiciji.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. LJUBAV Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara vašim afinitetima. ZDRAVLJE Problemi sa grlom.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. LJUBAV Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume. ZDRAVLJE Problemi sa urinarnim putevima.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Delujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. LJUBAV Važno je da postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja kako biste izbegli moguće nesporazume. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se na kraju stvari završavaju na dobar način. LJUBAV Ponekad u ljubavnom previranju kroz partnerski odnos treba isključiti razum. Postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. ZDRAVLJE Moguća je glavobolja.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Neko pokušava da vas navede na svoje poslovno rešenje, ali vi ste dovoljno snalažljivi i vešto izbegavate susret ili razgovor sa određenim saradnicima. LJUBAV Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti i uobržavati da imate kontrolu nad svim događajima. ZDRAVLJE Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji neki zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. LJUBAV Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji mogu da se shvate na pogrešan način. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Raspolažete sa ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika kao da nije stalo da istina ispliva na videlo. LJUBAV Stalo vam je da potisnete svoje emotivno neraspoloženje pred bliskom osobom kako biste delovali vrlo razumno. ZDRAVLJE Prijaće vam relaksacija.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno od vas očekuje određenu protivuslugu ili strogu diskreciju. LJUBAV Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu. Možda neko od vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate. ZDRAVLJE Dobro se osećate.