Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Verujete u mogućnost susreta sa nekim ko vam je obećao zajedničku saradnju čak i ako se radi o nekom u koga nemate baš mnogo poverenja. Mogli biste mnogo više da zaradite kada biste pokazali više inicijativen u radu sa Ribama, Rakom ili Jarcem. Vaša svojeglavost donosi manje probleme u komunikaciji sa Rakom i Škorpijom.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Mesec u Škorpiji donosi neke nove mogućnosti na profesionalnom planu i ako se budete postavili prijateljski prema Raku, Jarcu ili Škorpiji možete očekivati nove poslovne ponude, uvećanje prihoda ili neki drugi vid unapređenja. Možete dobiti neočekivani poziv iz inostranstva.Strepite da biste mogli imati problema sa finansijama.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Verujete da vam mnogi zavide na uspehu ili da komentarišu vaše poslovne planove koji su više nego jasni sa zluradošću. Mars u Vagi u retogradnom hodu, većini predstavnika vašeg znaka nije naklonjen, naročito ako se bavite umetnošću ili medijima, i moguće da imate utisak da neko pokušava da vas nadmudri ili će vam dati na znanje da niste bili fer. Trudite se da nađete zajednički jezik sa Škorpijom.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Osećate veliku privlačnost prema nečemu što još uvek nije jasno definisano a pretpostavljate da je to ono čime biste voleli da se bavite. Jupiter u vašem znaku u opoziciji sa Plutonom vas čini povremeno ambicioznim, povremeno demoralisanim, naročito ako vas kritikuje jedna Devica. Mesec u Škorpiji može negativno uticati na vaš optimizam i volju da se više angažujete na stalnom radnom mestu.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Trudite se da na najbolji način istaknete svoj kvalitete ali vam malo toga ide u prilog. Pozicija Crng Meseca Lilita u vašem znaku čini vas „opasnim“ i na poslu, zbog čega vam se može činiti da nemate mnogo volje da se borite za svoj status jer vas je neko nadmudrio. Strepite od kritike pretpostavljenog.Predstoje izdaci u vezi sa domom.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Psihička i fizička iscrpljenost je posledica velikih ambicija i ma kako da vam idu poslovi, ništa vas ne može zaustaviti da dođete do cilja. Potreban vam je odmor i danas ne bi trebalo da se previše angažujete na nekim novim poslovima koji zahtevaju od vas dobru koncentracijuŽelite da dođete do ekstra zarade posredstvom jedne Vodolije.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Očekuju vas nove obaveze i verovatno ćete se postaviti kako treba u jednoj za vas relativno poznatoj sredini ili u situaciji u kojoj želite da date na znanje da nikog ne protežirate. Dobra saradnja sa Jarcem i Škorpijom može značajno poboljšati vaš status ili perspektive u vezi sa većom zaradom.Verujete da će vam neko vratiti novac koji vam duguje.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Na predstavnike vašeg znaka tranzit Meseca ne deluje baš tako povoljno i može vas učiniti nesmotrenim po pitanjima koja se odnose na nekretnine,novac ili možete dati partneru povod da sumnja u vašu lojalnost. Verujete da će posao krenuto kako treba uz pomoć jednog Bika.Dobijate novac od nekog ko ima veze sa inostranstvom.Želite da dobijete poziv za nov posao.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je uposlednje vreme počeo da se okreće prema jednoj Devici ili Raku a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi na one koji su prisutni u medijima ii na nekog ko često prema vama pokazuje promenljivo raspoloženje. Dobijate u poslepodnevnim satima mogućnost da se istaknete u poslu sa strancima ili ako ste mladi u okviru stručnog usavršavanja.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Osećate se spremnim da započnete nov posao u uskom krugu ljudi ili čak možda nikome nećete za sada ni poveravati svoje planove. Imate mnogo ideja i potrebna vam je podrška Škorpije, Jarca ili Riba. Verujete da možete da se izborite sa konkurencijom ili da preko honorarnog posla uvećate prihode.Moguć je dobitak preko članova porodice koji žele da vas nečim obraduju.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Egzaltirani ste, preterano možda uzbuđeni zbog nečega sa čime treba da se suočite ili da rešite. Mnogi vam se dive, neko vas osuđuje a vi biste najradije otišli negde na odmor i izbegli svaku vrstu komentara na vaš račun. Nemate baš potpuno poverenje u Vagu ili Lava.Planirate uvećanje poslova preko rada u nekoj većoj privatnoj firmi.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Očekujete poziv od nekog ko vam je obećao zajednički posao, moguće da se radi o osobi koja je prisutna u javnosti i dobro govori bar jedan strani jezik. Pomalo se osećate zapostavljenim ili nepotrebno kritikovanim od strane onih koji su u suštini lošiji od vas.Jedan Rak bi mogao doneti vesti u vezi sa novcem. Ne okelavajte nego prihvatite posao koji vam se nudi.