Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Urani Mesec u vašem znaku donose potrebu za većim izražavanjem vaše ličnosti tako da morate stvoriti uslove za kreativan rad. Ako postvite neka ograničenja saradniku ili ljubavnom partneru po pitanju kako ljubavnog tako i poslovnog odnosa, iniciraćete veći konflikt. Trebalo bi da nađete dodatni izvor prihoda.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Vaša kreativna energija je prigušena usled naglašene dvanaeste astrološke kuće tajnih potencijala i mašte tako da ako planirate da započnete nov posao možete napraviti plan o neisplativom poslu u vez sa nekim umetničkim projektima ili sa nekim nejasnim poslom za koju niste sigurni koliko je isplativ.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Dobri saradnici su vam dragoceni i vi dobro znate kako da ih motivišete u vezi sa novim poslom. Uran u konjukciji sa tranzitnim Mesecom donosi originalne ideje potpomognute od strane kolega i prijatelja koji cene vaš napor i energiju koju investirate u vašu karijeru.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Vaši napori donose pozitivne rezultate ako možete da uskladite vaše aktivnosti ne samo u pogledu privatnih i umetničkih pitanja već takođe ako ste aktivni u sportu i nauci. Vaša mašta i intuicija su podstaknuti od strane nekog ko ima originalne ideje.Spremni ste da rizikujete u biznisu.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Pokušavate da postignete ravnotežu izmežu zahteva vašeg unutrašnjeg ja i motivacije i privatnog života ali s druge strane imate velika očekivanja kada je u pitanju vaša karijera. Vaši saradnici postju svesi vaših talenata i sposobnosti i mogu vam ponuditi pomoć na velikom projektu.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Pisci, dizajneri i oni koji rade u medijima mogu znati kako da iskoriste snagu Neptuna i Plutona ali tranzit Meseca može doneti iskušenje u pogledu izvora novca.Budite oprezni kada se radi o vašim troškovima. Možete dobiti poziv od nekog vatrenog znaka u vezi sa saradnjom sa nekim vatrenim znakom.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

A.ko ste spremni da započnete karijeru iz početka ne tražeći ni od koga savet, možete očekivati da ćete biti veoma uspešni naročito ako pozovete neku Vodoliju ili Jarca. Bilo koja vrsta posla koji se odnosi na stranu firmu u saradnji sa nekim Bikom može biti veoma profitabilan.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Najbolje je da izbegavate transakcije, potpisivanje ugovora do kasno uveče a neki nesporazumi mogu biti razlog za neku vrstu sumnje. Možete zaboraviti na neke važne stvari. U večernjim satima ulazak Meseca u Bika može doneti novo partnrstvo. Nemojte izbegavati saradnju sa Rakom ili Jarcem čak i ako su uslovi naporni.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Ulazak Sunca u vaš znak donosi vam mnogo toga interesantnog i optimističnog, Možete dobiti ponudu o kojoj ste maštali ili će vam se javiti nekadašnji partner u vezi sa zajedničkim projektom. To bi mogao da bude neki Lav, Devica ili Ribe. Ako ste u poslu orijentisani na drugog Strelca, moguć je uspeh.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Vaši planovi su lako izvodljivi ako budete aktivniji i spremniji da se više posvetite svojim ambicjama. Nekome je veoma bitno da uspostavi sa vama ponovo dobru komuikaciju. Moguće da se radi o jednom Biku,Vagi ili Ribama. Možete otvariti svoje želje uz pomoć vama bliskih osoba.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Tranzit Meseca vam odgovara jer imate veliku pomoć od nekog ko je trenutno pod uticajem ove planete, jednog Ovna ili Vage. Verujete da možete da organizujete svoj života na najbolji način tako da vam ostane vremena i za neki honorarni posao.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Mnogobrojni pozivi i susreti mogu biti veoma zanimljivi i mogu vam dati nadu da će vaš društveni i ljubavni život biti od sada kvalitetniji. Veoma ste omiljeni u svakom društvu i to vam omogućava da stupite u kontakt sa nekim ko vas posebno intrigira. Moguće da ćete upoznati negde gde se okuplja mnogo sveta.