Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO: Dobro se osećate u svom radnom okruženju. Uspeli ste da rešite sve ono što vas je brinulo i sada ste mnogo opušteniji. LJUBAV: Nema razloga da se brinete, voljena osoba deli iste želje za zajedničku budućnost kao i vi. ZDRAVLJE: Hronični problemi.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO: Možete očekivati pozitivnu situaciju na poslovnom planu, postepeno ostvarujete svoje ideje. LJUBAV: Moguće je da ste sebi priznali neke greške koje ste pravili na ovom polju i sada ste spremni da se menjate na bolje. ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO: Povedite računa o boljoj organizaciji ako želite da završite sve svoje obaveze na vreme. LJUBAV: Došao je trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o problemima koje ste imali i da nađete zajedničko rešenje i kompromis. ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su mogući.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO: Povoljan dan za vas! Možete da očekujete priliku da unovčite neku od svojih dobrih ideja. LJUBAV: Vaše ponašanje deluje veoma promenljivo i voljena osoba nije sigurna da li može da se osloni na vas. Pokažite joj da može. ZDRAVLJE: Menjajte loše navike u ishrani i stilu života.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO: Rešili ste da stavite tačku na neke stvari koje niste uspeli da završite u prošlosti. Vreme je da krenete nekim novim putem. LJUBAV: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu sa voljenom osobom, oboje ćete uživati u nežnostima. ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO: Imate veoma dobar odnos sa nadređenima koji vam u važnim trenucima mogu pružiti veliku pomoć i podršku. LJUBAV: Srećni ste i zadovoljni jer ste napravili pravi izbor emotivnog partnera. Nemate razloga za kajanje. ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO: Možete da računate na pozitivno rešavanje finansijskih problema. Nemate razlog da brinete o bilo čemu. LJUBAV: Dešavaju vam se velike promene na ovom planu i situacija je prilično turbulentna. Možete da očekujete zanimljive događaje. ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO: Ukazaće vam se zanimljiva prilika za dodatnu zaradu i preporuka je svakako da je iskoristite. LJUBAV: Moguće je da se neko iz porodičnog okruženja meša u vaš brak i širi neke glasine, a to nije dobro za vas. ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO: Moguće je da će doći do prekida neke saradnje. I sami ste svesni činjenice da je ipak najbolje tako. LJUBAV: Postoje nesuglasice između vas i voljene osobe, ali uz malo truda i volje sve to možete rešiti. ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim upalama.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO: Pred vama je naporan dan jer su vam se mnoge obaveze nagomilale. Sada nemate kud sem da se posvetite poslu. LJUBAV: Želite da izađete promenite nešto u svom ljubavnom životu i da izađete iz monotone faze. ZDRAVLJE: Imunitet vam je prilično oslabljen.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO: Možete da računate na srećne okolnosti koje će vam pomoći na vašem putu ka tome da ostvarite bolju zaradu. LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude vaša velika sudbinska ljubav! ZDRAVLJE: Puni ste energije i prosto blistate!

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO: Očekuju vas velike promene, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Spremite se za drastične poteze. LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće su malo veće nesuglasice sa voljenom osobom. Tražite način da postignete kompromis. ZDRAVLJE: Problemi sa probavom.