Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Danas će biti pravi izazov održati balans. Shvatite ovo ozbiljno jer će vam verovatno trebati više nego ikad. Moguće je da ćete biti sudija između nečega starog i novog. Prihvatite izazove. Postarajte se da se držite dogovora. Iskoristite svoju komunikativnost i pomozite da se premosti neki jaz.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Intenzivne strasti danas će biti veoma izražene, a vi u samom središtu dešavanja. U vama će se boriti konfliktna energija, a vi ćete morati doneti važnu odluku – odmah! Uradili ste sve pripreme i sve što je bilo do vas i sada je vreme da krenete u akciju.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Konačno vas napušta neodlučnost i ostavlja vas na stanici, nakon svih vozova koji su prošli. Uskačite u prvi koji naiđe a da ide u vašem smeru. Nemate više šta da čekate. Danas nije dan kada treba da čekate da prilika sama dođe do vas. Ukoliko jasno vidite ono u šta verujete, krenite ka tome. Budite spontani i ne brinite oko posledica.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Danas će vas nešto baš prodrmati. U trenutku kada pomislite da je sve na svome mestu, smireno i stabilno, počeće zemljotres! Držite se, budite stabilni i fleksibilni. Samo par koraka u stranu možete pronaći sigurno utočište od oluje oko vas, gde ćete moći raditi bez ikakvih problema. Nemojte biti strogi i slepo se držati pravila danas.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Danas pratite svoje srce a ne novčanik. Odaberite gde ćete i koliko potrošiti novca. Budite aktivni i glavna uloga u svom sopstvenom filmu. Prihvatite svaku priliku koja vam se pruži. Moguće je da je neki konflikt na pomolu. Stanite za ono u šta verujete i nemojte se plašiti da preuzmete primat tokom razgovora.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Danas će na testu biti vaša prilagodljivost. Pokušajte da se priklonite većini, ali imajte na umu da je kormilo u vašim rukama. Uspešno ćete upravljati i imati kontrolu nad svim. Imate priliku da birate, te je iskoristite. Bilo da idete na neki događaj večeras ili ostajete kod kuće, uživaćete.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Astrološki gledano, pred vama je fantastičan dan. Mogli biste biti pred izazovom da iskoristite svoju istraživačku i avanturističku stranu. Budite najbolji. Vrlo je verovatno da ćete imati jedna vrata otvorena – savršena prilika za vas! Nemojte to propustiti. Imajte na umu da je balans tradicije i novih informacija vrlo bitan.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Moguća je tenzija danas. Snažne sile prolaze kroz vaš život i dovode do konflikta. Oni koji su na određenom putu već duže vreme suočiće se sa preprekom. Da li ste fizički i mentalno spremni? Vaša snaga danas će biti na testu pod udarcima snažnih vetrova. Izdržite jer vi to možete.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Danas će doći do izražaja vaša sposobnost da rukovodite sa više poslova odjednom. Informacije će biti svuda oko vas i moguće je da ćete biti zamoljeni da istupite i pokažete svoje znanje. Vrlo je verovatno da ćete se suprotstaviti nekome sa veoma nadmoćnim stavom. Zapamtite da stari način nije uvek najbolji. Stvari se menjaju i potrebne su inovacije i kreativnost.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Moguće je da ćete se danas ponašati kao uplašeno dete koje želi da se sakrije ispod kreveta. Imajte na umu da ispod kreveta ima više čudovišta nego u stvarnom svetu! U najmanju ruku, napolju možete sresti jednog ali i dobiti pomoć. Nemojte se zatvarati tokom ovog sjajnog perioda promena. Vaše mišljenje je jednako važno kao i bilo čije drugo.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Danas će vam se činiti da je sve protiv vas. Čak i najmanji napori nailaziće na otpor. Što budete tvrdoglaviji to ćete teže postići ono što želite. Vaš posao danas biće da unesete razigranost u svaku situaciju. Podsetite ljude da smo svi na istoj životnoj pozornici i da moramo svi zajedno raditi kako bismo postigli ono najbolje. Vrlo je važno da danas probudite timski duh u ljudima oko vas.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Danas će vam iči od ruke da se disciplinujete i držite glavu visoko podignutu. Neočekivani događaji mogli bi da izazovu već ustaljeni autoritet. Nemojte brzopleto zaključivati. Postarajte se da pribavite sve činjenice pre nego što krenete u akciju. Nemojte se užasavati i zatvarati u svoju školjku. Ukoliko ne krenete u odmah u akciju, svakako ćete morati sutra. Razmislite da li da krenete odmah ili da i dalje odlažete.