Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Posao: Fali vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima, pa može doći do manjeg zastoja u realizovanju projekata. Suviše se oslanjate na nečija obećanja koja nisu realna. Za sada vam je savet da ne pravite krupne promene. Ljubav: Većinu počinju da vas guše neispoljene emocije. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove. Naročito sa osobama koje su vam poznate, bilo da ste bili u vezi ili ne. Iako ste haotični i na znate šta vam je činiti. Savet za vas je da se opustite i uživate u svakodnevici bez toliko pitanja koja sebi postavljate. Zdravlje: Pazite se povreda.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Posao: Trebate da donesete ozbiljne odluke kada je posao u pitanju. Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni. Sve što ima veze sa inostranstvom, ljudima iz drugih mesta vam je naklonjeno. Ljubav: Možete da uživate kada je u pitanju vaš emotivni život. Napokon smirujete neke svoje unutrašnje dileme koje su postojale. Slobodni Bikovi se mogu odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljaju izvesno vreme a verovatno je vezana za vaš posao. Zauzete mogu tokom čitavog dana pričati sa partnerom o poslu ili kako poboljšati finansije. Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Posao: Pokreće se dosta toga što ste priželjkivali. Nemate razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni. Dajte sve od sebe pošto je ovo za vas dan pozitivnih promena bez obzira koliko vam se nesigurno ili rizično činile trenutne okolnosti. Ljubav: Emotivni plan je većina pripadnika znaka nekako zapostavila. Zauzete će uživati u zajedničkim aktivnostima. Slobodne trebaju da obnove jedan kontakt koji može da se produbi. Možda će vas pokrenuti slučajno poznanstvo sa osobom koju dugo niste videli. Zdravlje: Mogući su vam problemi sa varenjem.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Posao: Potrebne su vam smernice i strpljenje. Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije. Naklonjene su vam osobe na položaju. Ljubav: Iskoristite ovaj period da otvoreno iskomunicirate sa voljenom osobom. Stvari su daleko od loših, ali kod vas izostaje osećaj zadovoljstva. Vreme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Slobodne se može udvarati neko preko posla ili osoba koju srećete prilikom izlaska. Zdravlje: Više se fizički aktivirajte.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Posao: Dešavanja su vezana za okolnosti koje će se menjati a vi na njih nemate puno uticaja. Savet je da se trenutno prilagodite i saslušate ljude u svom okruženju. Nove poslovne ponude su aktuelne, ali strpljivo razmislite šta vam je dalje činiti. Ljubav: Na emotivnom planu, zauzetim Lavicama stoji velika podrška voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Partner može pokazati nezadovoljstvo zbog nedostatka vremena koje provodite zajedno. Slobodne će uživati u promeni okruženja tokom popodneva. Upravo tada možete da upoznate nekoga ko će vam zapasti za oko. Zdravlje: Mogući bolovi u kičmi.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Posao: Pravite jako dobre poslovne kontakte koji će vam kasnije značiti. Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti, pa se suočite sa svim eventualnim problemima jer možete uspešno da ih rešite. Ljubav: Emotivno se situacija popravlja. Odlučni ste i znate šta želite i šta vam je činiti. Ovo znači i slobodnim i zauzetim. Slobodni će upoznati nekoga ko bi mogao da im pruži baš ono o čemu su maštali. Opustite se i uživajte u novinama koje slede. Zauzete mogu planirati zajedničke poslove ili očekuju pomoć voljene osobe u poslovnom delu. Zdravlje: Smanjite stres.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Posao: Naćićete mnogo izgovora da stvari ne pomerite sa trenutne tačke, ali grešite. Uz bolju organizaciju i korišćenje potencijala vaših prijatelja ili saradnika, možete da napravite brzu i dobru poslovnu promenu. Očekivani novac može da vam kasni. Ljubav: Na emotivnom planu se osećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni, naročito Vage koje su u vezama. Od povlačenja nemate ništa! Hrabro krenite napred i pozitivne stvari će se nadovezivati jedna na drugu. Slobodne mogu da upoznaju nekoga na mestu gde se osećaju veoma prijatno. Zdravlje: Dobro.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Posao: Većina je opterećena kontrolom, a tim pristupom mogu da vam promaknu neke moguće novine. Mnoge okolnosti će početi da se menjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite priliku za dobru promenu. Ljubav: Izloženi ste kritikama partnera ili potencijalnih partnera. Fali vam spontanosti. Dozvolite drugom da vodi igru u kojoj ćete se na kraju opustiti. Potisnuli ste svoju strastvenu stranu bez potrebe. Slobodnim Škorpijama stoji poznanstvo sa osobom iz drugog grada, možda čak i posredstvom posla. Zdravlje: Osetljivo vam je grlo.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Posao: Poslovne okolnosti su povoljne za vas. Jedino čega biste trebali da se čuvate jeste vaša lakomislenost. Naročito je vezana za komunikaciju sa saradnicima. Pazite kome verujete jer vas okružuju tračevi. Oslonite se na svoju intuiciju bez obzira ko vam šta priča. Ljubav: U emotivnom delu, nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami. Ali odsustvo vaših reakcija može da odbije partnera ili potencijalnog partnera. Uzrok tome može da bude i to što je osoba za koju ste zainteresovani u nekoj drugoj vezi ili braku. Zdravlje: Dobro.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Posao: Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova, ovo vam nije dan za ulazak u rasprave. Neke unutrašnje dileme i nezadovoljstvo možete da pokažete javno samo ako imate dobre argumente. Ljubav: Mnogi su nezdovoljni svojim trenutnim statusom ili odnosom sa partnerom. Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatan život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete i partnera. Slobodnim Jarčevima se može desiti ljubav na prvi pogled, a ta zanesenost će vas dugo držati. Opet, to je osoba koju na neki način znate. Zdravlje: Dobro.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Posao: Opteretili ste se poslovnim obavezama iz proteklog periodu. Održite koncentraciju i završite ono što ste počeli ili ugovorili jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi. Moguće je da će se nešto reorganizovati u vašem poslu. Ljubav: Osećate se umorno, a to ostavlja traga i u emotivnom delu. Imate potrebu da se izolujte. Ovo možda neće shvatiti voljena osoba jer računa na vašu podršku i prisutnost. Slobodne Vodolije se osećaju isto tako, ali će vas pokrenuti jedno interesantno poznanstvo. Dajte inicijativu. Zdravlje: Dobro.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Posao: Sve aktivnosti trebaju da budu proračunate. Nemojte da očekujete podršku drugih, tako da završavajte samostalno ono što možete. Pre ćete vi biti podrška drugima, ali i u tom delu trebate da budete odmereni. Teško ćete nametnuti svoju volju. Ljubav: Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto menjate i da se trudite, iako i niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima. Neka nova poznanstva će vas naterati da se zamislite. Zauzeti mogu da se suoče sa mešanjem drugih u vaš emotivni život. Slobodnim Ribama predstoji interesantno poznanstvo, koje će na početku biti inspirisano strastima. Zdravlje: Dobro.