Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Pod uticajem ste punog Meseca, vaš lični magnetizam je naglašen danas, i spremni ste da započnete nov posao ili da razgovarate o novim projektima za koje mislite da će podržati vaš pretpostavljeni i kolege, naročito ako ste mladi.Postali ste popularniji jer ste postali komunikativniji i društveniji.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Možete biti iscrpljeni, nestrpljivim i bezbrižni pokušavajući da donesete odluku u vezi sa veoma važnim pitanjem. Nemate potrebu da budete zabrinuti u vezi sa poslovnim odnosim sa nekim Rakom ili Lavom.Možete da svoje ideje i planove podelite sa članovima porodice ili sa onima u koje imate veliko poverenje.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Pun Mesec u Strelcu u konjukciji sa Marsom i ulazak Sunca u vaš znak može ukazivati na novu šansu na poslu ali možete biti nestrpljivi zahtevajući da vaše potrebe budu zadovoljene.Imate dobre ideje za sva praktična pitanja danas, možete biti maštoviti i emotivni. Vaša kreativnost dolazi do izražaja.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Vaša intuicija je jaka, mada poklanjate mnogo više pažnje logici, ipak, osećate se podržanim od strane prijatelja i članova porodice. Imate tendenciju prema onima koji imaju ideje i energiju i ne kritikuju vas. Oslanjate se na neku Vagu ili Bika koji su vam dali obećanje u vezi sa nečim bitnim.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Mesec u Strelcu i Sunce u Blizancima ukazuje da ste izloženi izazovima u pogledu napredovanja, da preduzimate pozitivnu akciju i da ciljate ka onome što trenutno želite , možda se radi o dobro plaćenom poslu. Dobar je period da ispravite nešto što ste loše učinili i li da unapredite poslovne odnose.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Još uvek u retrogradnom hodu, Merkur u Biku, vladalac vašeg znaka donosi vam priliku za razgovor sa nekim ko vam je drag ali ako ste oboje tvrdoglavi i netolerantni kada se radi o slabostima one druge strane, nećete postići sporazum. Imate priliku da napravite dobar utisak na nekog Strelca ili Ovna.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Ako vam je potrebna usluga od nekog ovo je povoljan dan da to zatražite ali može biti i suprotno tome, da se od vas zahteva usluga, podrška, moguće finansijske priroede. Pod stresom ste ako niste bili sposobno da kontrolišete nekog Blizanca, Raka ili Lava. Imate potrebu da znate šta se dešava na poslu kao i u porodici.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Svesni ste da ste došli do tačke na kojoj bi trebalo a preduzimate akciju, bar kada je vaša karijera u pitanju, možda da napravite zaokret, da preduzmete značajan korak ka stranim partnerima ili da investirate novac u veliki projekat. Vaši rođaci mogu biti od koristi ako ste već imali uspešan posao.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Pun Mesec u vašem znaku na prvom stepenu u konjukciji sa retrogradnim Marsom može doneti užurbanost ali i mudrost ako imate dobro pozicioniranog Jupitera i Saturna u vašoj natalnoj karti. Budite spremni na kompromis ako je potrebno, nemojte insistirati na svojim stavovima ako ste deo tima.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Niko vam ne daje obećanje i možete se osećati napuštenim ali to ima nekih prednosti. Moraćete da donesete odluke sami u pogledu novog posla. Možete imati tajni fond, biti član nekog odbora ili raditi neki posao bilo samostalno ne zaviseći ni od čije milosti. Imate sjajne ideje i bićete spremni da ih realizujete.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Povoljan dan za januarske Vodolije uvek spremne da započnu posao iz početka i da budu deo kreativnog tima pravih umetnika ili biznismena.Volite izazove tako da ćete biti spremni da se u potpunosti angažujete na interesantnom, perspektivnom, dobro plaćenom poslu.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Dvaput razmislite pre nego što odlučite da uradite nešto što vam ne ide u prilog. Neko pravi planove računajući na vas i trebalo bi da razmislite o svojim ličnim interesima kao prioritet, pre nego što napravite izbor. Ako ste često kritikovani od strane saradnika, trebalo bi da prihvatite neke njihove argumente.