Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete. Posao: Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru. Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarada. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem raspoloženju i senzibilitetu. Posao: Ukoliko se upoređujete sa okolinom, Vaša prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Ljubav: Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u zajednički dogovor i u plemenita osećanja. Posao: Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama, kao i na proverenoj osobi. Zdravlje: Nalazite se u top formi i imate dovoljno snage.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Ljubav: Jasno Vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali još uvek ne znate na koji način da uživate u onome što imate. Posao: Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak. Zdravlje: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Ljubav: Iako se nalazite u »osetljivoj emotivnoj fazi«, nema potrebe da iritirate voljenu osobu ili da prenosite nervozu. Posao: Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo zbog nove situacije u poslovnom okruženju. Izbegavajte nepotrebne račune. Zdravlje: Važno je da smirite strasti i da zatražite dobar savet.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Ljubav: Postoji osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu udvoje. Posao: Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet na poslovnoj sceni. Izbegavajte rizik u bilo kom pogledu. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Ljubav: U privatnom životu burno reagujete na sitnice, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Posao: Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju ili osobu koja Vas iritira svojim ponašanjem.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Ljubav: Razmislite na koji način treba da obradujete porodicu. Voljena osoba u pozitivnom raspoloženju očekuje Vaše prisutvo. Posao: Potrebno je da osmislite novi model ponašanja i da podstaknete svoje saradnike na aktivnu ulogu u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Ljubav: Ne možete da se opustite, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Delujete nesigurno. Posao: Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko preterujete sa zahtevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj meri koliko to očekujete. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Posao: Ukoliko neko kritikuje Vaš način rada, ne budite preterano sujetni. Uvek je moguće ostvariti dobar poslovni kompromis. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Ljubav: Posvetite pažnju porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju »poznata pravila igre«. Posao: Umor ili loša koncentracija predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Ljubav: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Posao: Ako ste opterećeni visokim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.