Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Postajete veoma angažovani na poslu ali i zabrinuti jer vam se čini da ne možete u potpunosti da vladate situacijom zbog jednog Jarca ili Škorpije koji nameću svoje uslove rada. Nemojte se nervirati ako vam saradnik bude predložio nešto što vam ne odgovara imate mogućnost da promenite stavi da se dogovorite oko zajedničkog posla pod vašim uslovima.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Ako se bavite privatnim biznisom,poštujte pravila igre i zakonske propise jer će on vas sustići, i možete biti neprijatno iznenađeni onim što će se o vama oktriti.Možete biti žrtva afere ili nekog skandala,a u najboljem slučaju predstoji vam neprijatna scena u firmi ako ne budete prilagodljiviji ili spremni na neki dogovor.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Bilo bi dobro da za sve što radite vodite urednu dokumentaciju,jer vam ona može biti od velike koristi.Svaki posao sa strancima u ovom momentu izgleda najisplativiji. Merkur planeta komunikacije u Vodoliji može vas dovesti u konfliktnu situaicju sa osobama na koje ste računali.Mladi ambiciozni Blizanci mogu biti isprovocirane stavom pretpostavljenog.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Tokom celog dana možete biti peviše osetljivi na sve što se tiče utiska koji treba da ostavite na druge,jer uticaj Marsa iUrana vas čine ambicioznim ali verovatno ne umete da nađete pravi način da se nametnete ako obraćate previše pažnje na kritiku jednog Jarca.Jedna Vaga ili Lav pokušavaju da se sa vama dogovore oko važnih pitanja,koja se tiču kako njihovih tako i vaših poslova i aranžmana.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Okupirani ste problemima u vezi sa novcem ili vašim radnim mestom koje vam se čini nesigurno.Ako radite u privatnoj firmi, verovatno ste u nekim nedoumicama kako dalje da postupite. Nešto nije u redu na vašem radnom mestu. To može biti sukob između vaših kolega u kome vi treba da posredujete ili sukob između vas i vašeg pretpostavljenog. Budite oprezni u radu sa Ribama i Škorpijama.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Neki novi poslovi u potpunosti su vas okupirali i energetski se prilično „trošite“ ali znate da nemate izlaza naročito ako ste u sred nekog velikog projekta sa strancima . Tačno znate šta hoćete ali paralelno radite na najmanje dva posla, očekujući da će oba biti uspešna.Predstoje dobici sa više strana. Ne oslanjajte se mnogo na druge nego samo na sebe kada je izvršenje posla o roku u pitanju.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Položaj Saturna u odnosu na vaš znak prilično vas iritra i čini vas prilično nesigurnim.Nalazite se u konfuznom stanju,bar što se vaših redovnih obaveza tiče. Pokušavate da u svakodnevni posao unesete intuiciju, emocije i sve vam to, u stvari, više odmaže nego što vam pomaže. Preozbiljni ste, moguće je da imate problema sa zakonom ili vam neko preti. Očekujete poziv za saradnju od jednog Ovna.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Saznaćete nešto veoma važno što će biti polazna tačka za vaše dalje planove, posebno kada je u pitanju saradnja sa Rakom,Devicom ili Vodolijom.Saradnici će vas staviti u dilemu i moraćete da se opredeljujete.Ne slušajte intrige več odluke donosite na osnovu razuma, ,jer ćete u protivnom i sami postati žrtva splekte.Moguća je vest o povećem novcu koji vam duguju.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Nalazite se na početku jednog perioda koji bi mogao biti presudan u vašoj karijeri.Moraćete mnogo toga da postavite na nove osnove i da reorganizujete svoj život. Saturn u vašem znaku ne obećava da ćete mnogo toga uspeti da dovedete u red, naročito ako to nameravate da uradite sudskim putem.Očekivanja u vezi sa inostranstvom mogla bi se ostvariti mnogo brže nego što ste očekivali.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Ovo je jedan od onih dana kada pravite velike planove zbog prenaglašene astrološkek kuće doma i privatnog posla i oni se verovatno odnose na vaš status na poslu u radu sa strancima. Sve što radite neko na neki način ocenjuje i procenjuje što vas posebno nervira.Od bliskog člana porodice dobijate neku vrstu materijalne pomoći.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Bilo bi dobro da budete znatno realniji kada su vaši troškovi u pitanju ida korigujete svoje planove i da vidite šta je realno a šta nije, u vašem poslu.Prevelike ambicije mogu vas odvesti u zaduživanje.Neko iz vaše okoline, moguće neki od roditelja, je izuzetno ambiciozan i potstiče kod vas te ambicije. Nemojte biti žrtva ni tudjih, ni sopstvenih zabluda.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Svoju dokumentaciju nećete uspeti da jednostavno dovdete u red. Nešto u domenu kontakata sa zvaničnim licima i sa papirologijom nije kako treba. Kontakt sa onima koji žive u inostranstvu može biti od velikog značaja. Moguće da se radi o prijatelju advokatu.Vaši pokušaji da sredite pitanje finansija,nekretnina, kreće sa mrtve tačke.