Vesti
Žuta štampa
Haris Džinović odlučio da ne odustane od ljubavi: Boriću se, pa šta bude
26.07.2024. 20:00
Izvor: Story
Haris Džinović odlučio da ne odustane od ljubavi: Boriću se, pa šta bude
Haris Džinović doneo odluku koja menja sve
Još malo pa će godina otkako je Haris Džinović doneo odluku da se sporazumno razvede od dizajnerke Meline Galić.
Istina je, doduše, da je kreatorka, zaljubivši se u drugoga, odlučila da pokida sve veze sa muzičarem, kraj kojeg je provela dve decenije i sa kojim ima dvoje dece.Prema izjavama pevača, mesecima je odnosila stvari iz vile na Dedinju, koju su zajedno kupili i opremili, da bi se u jednom trenu samo okrenula i zauvek ga bez mnogo reči napustila.Takav postupak naveo ga je na radikalan postupak. Haris Džinović doneo je odluku da nema nazad, da ne želi da se bori za ženu koja ga je na takav način izdala, a ponajmanje takvu vrstu ljubavi.Od momenta kada je sa sinom Kanom došao u sud, gde je, po svemu sudeći bez imalo razmišljanja, potpisao sporazumni razvod, pevač je bol izražavao rečima.
Gostujući u emisijama, pričao je sve navedeno o svom i Melininom odnosu, o poslednjim bračnim danima, intervenciji policije. Ipak čini se da je ploču promenio.Nedavno se, naime, pojavio u emisiji "Balkanskom ulicom", gde je Vesni Dedić otkrio kako sada gleda na život, zaljubljenost i patnju.
- Patiti je deo ljudske prirode, i to je na nekakav način, ali na nekakav način sad idem dobro daleko preko Frojda, Hegela, Ničea, Šopenhauera i tako dalje, idem... i da je patnja ljubavna na izvestan način privilegija.- Kad si zaljubljen a ne ide ti, bori se, ako se ne izboriš, šta da radimo - zaključio je muzičar.