Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne posledice. Skoncentrišite se. LJUBAV Imate nerealnu sliku o osobi koja vam se dopada. Suočite se sa tim da ona nikada ne može da bude onakva kavom je zamisljate. ZDRAVLJE Nema promena.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Promenom koja se desila ste jako nezadovoljni. Možete da pokažete ali i da dokažete da ste zaslužili bolju poziciju. LJUBAV Odnos sa voljenom osobom je hladan. Unesite promene u ljubavni život jer se problemi mogu zakomplikovati. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Neko vas uporno sputava da pokažete svoj potencijal. Budite uporni pa možete konačno rešiti ovaj problem koji vas odavno muči. LJUBAV Ako ste nedavno završili neku vezu, mislite da ste samo vi nesrećni zbog prekida veze, ali i partner se isto tako oseća. Oboje ste tvrdoglavi. Ostali, uživajte u ljubavi. ZDRAVLJE Melanholija.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Dobijate iznenadnu vest o novom poslovnom projektu. Ne premišljajte se, ovo će biti još jedan izazov za vas, koji ćete dobro odraditi. LJUBAV Slobodnjaci, slučajni susret sa osobom u znaku Vage ostaviće snažan utisak na vas. Možda je na pomolu nova ljubav. ZDRAVLJE Dobro.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Strpljenje vam je neophodno da biste uspeli da dođete do željenog cilja. Ne dozvolite da vas saradnik isprovocira. Kontrolišite se. LJUBAV Osoba u čijoj ste neposrednoj blizini želi da vam izjavi ljubav. Vaše potajne želje mogu da se ostvare. Zaljubljeni lavovi imaće jako lep dan. ZDRAVLJE Mogući su problemi sa zubima.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Posao koji je pred vama će biti prepun izazova. Potrudite se da ne precenite svoje sposobnosti, a budite vredniji nego ikada. LJUBAV Zaljubljeni ste u osobu koja nema hrabrosti da vam pridje. Preuzmite inicijativu i pomozite joj da se opusti. Device u vezi će provesti miran dan sa voljenom osobom. ZDRAVLJE Odlično.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Imaćete izuzetno naporne obaveze. Važno je da sve završite u predviđenom roku i tako dobijete priliku za napredovanje. LJUBAV Ljubomora i nepoverenje bi mogli da vam pokvare raspoloženje. Nemate razloga da sumnjate u voljenu osobu. ZDRAVLJE Pojačana nervoza.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Pozitivnim stavom uspećete da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni, vredni i komunikativni i uspeh je zagarantovan. LJUBAV Osoba sa kojim ste u svađi naći će način da stupi sa vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku. Zaljubljene Škorpije bi danas mogle da iznenade voljenu soobu nekom sitnicom. ZDRAVLJE Održavajte kondiciju.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Priliv nekog novca popraviće vaše raspoloženj, pa se zato potrudite da ga zaradite. Posao se odvija upravo onako kako ste planirali. Zadovoljni ste. LJUBAV Oni koju su slobodni mogu doživeti ozbiljne promene i susret koji dugo priželjkuju. Prepustite se. Nasuprot njima, zauzeti ništa ne treba da menjaju. ZDRAVLJE Dobro.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Očekujte neke lepe događaje na radnom mestu. Bićete u prilici da doživite pohvale na račun vašeg rada, što će puno uticati na vaše samopouzdanje. LJUBAV Emotivni život vam je u drugom planu. Imate potrebu da budete sami, ali nemojte na taj način bežati od problema. Razgovor sa partnerom, možda baš i razgovor o vaših 10 minuta slobode će vam prijati. ZDRAVLJE Mogući su problemi sa grlom.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Imate idealnu situaciju za započinjanje privatnog posla. Za one koji su zaposleni, nema bitnih dešavanja. Važno je da se usresredite. LJUBAV Voljena osoba nešto želi da vam kaže, ali se ne usuđuje. Obratite pažnju na njeno ponašanje i ako vidite da nije baš najsrećnija potrudite se da je usrećite. ZDRAVLJE Glavobolja.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Pred vama je posao koji bi mogao da bude prekretnica u karijeri. Stiže vam važna informacija na koju ste dugo čekali. LJUBAV Želite da stavite tačku na vezu koja treje već neko vreme. Partner ne pokazuje interesovanje za vaše potrebe. ZDRAVLJE Odlično.