Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima. LJUBAV Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom. ZDRAVLJE Konzumirajte više tečnosti.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici. LJUBAV Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku. ZDRAVLJE Prijaće vam odmor.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. LJUBAV Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno. ZDRAVLJE Nalazite se u sjajnoj formi.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj i na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima. LJUBAV Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima. LJUBAV Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom. Treba znati osetiti i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti. ZDRAVLJE Posetite stomatologa.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije. LJUBAV Vaše želje mogu da se ostvare pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu. ZDRAVLJE Više spavajte.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu i upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet. LJUBAV Partner za razliku od vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu. ZDRAVLJE Prolazna napetost.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika, prihvatite je. LJUBAV Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. LJUBAV Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke radosti i sreće. ZDRAVLJE Potreban vam je odmor.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika. LJUBAV Morate u napred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice. LJUBAV Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja. LJUBAV Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada. ZDRAVLJE Problemi sa kožom.