Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Ne treba da brinete zbog različitih komentara. Svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete. LJUBAV Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi, danas nije baš savršen dan za ljubav. ZDRAVLJE Stomačne tegobe.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Sačuvajte prisebnost u nekim situacijama. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji. LJUBAV Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere. Oni koji su u vezi mogli bi da imaju nesporazume sa partnerom. ZDRAVLJE Hronične tegobe.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami. LJUBAV Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite. ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Međutim, osoba koja vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namera. LJUBAV Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu. Čuvajte se svađa. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Suviše očekujete od nečijih obećanja i spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis. LJUBAV Oslanjate se na svoju intuiciju i na osnovu detalja iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete. ZDRAVLJE Moguća glavobolja.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači vaše ideje i poslovne interese. LJUBAV Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. LJUBAV U društvu voljene osobe osećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos. ZDRAVLJE Problemi sa zubima.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. LJUBAV Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor. ZDRAVLJE Dobro.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje vaš način rada. Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji. LJUBAV Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate. ZDRAVLJE Pad imuniteta.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima. LJUBAV Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom. Pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osetljive situacije kroz koje prolazite. ZDRAVLJE Promenljivo raspoloženje.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama. LJUBAV Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost. ZDRAVLJE Dobro.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u društvu saradnika. LJUBAV Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama. ZDRAVLJE Dobro.