Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Posao Bićete veoma aktivni i uradićete mnogo toga korisnog već u prvoj polovini dana. Kao i uvek ambicija na prvom mestu. Ljubav Svoje slobodno vreme ćete maksimalno posvetiti osobi koja Vas zanima. Danas je dan za osvajačke pohode! Zdravlje Veoma dobro se osećate.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Posao Neplanirano se pojavljuju obaveze. Sve završavate veoma brzo. Povoljan dan za daleka putovanja. Ljubav Tajna priča se zahuktava. Ne marite previše ni ako ste otišli predaleko.Zdravlje Bilo bi dobro da višak energije usmerite na neku umerenu fizičku aktivnost.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Posao Povoljan dan za Vas! Nećete imati previše obaveza. Što nije baš dobra preporuka. Blizanac mora da ima uvek neku akciju. Ljubav Veoma prijatni trenuci u krugu prijatelja, donijate svu pažnju koja Vam je potrebna- sa svih strana.Zdravlje Danas se osećate odlično!

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Posao Nervozni i strahujete od nekog gubitka. Potrudite se da ne pokažete paniku već inicijativu. Od Vas se mnogo očekuje. Ljubav Na ivici ste i svaka pogrešna reč može da Vas navede da ozbiljno razmislite o raskidu ljubavne veze.Zdravlje Bolovi u glavi, osetljivi ste veoma.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Posao Dobar dan samo za one koji sarađuju sa strancima. Jedino to smatrate dobrim poslom, zaradom. U suprotnom, bežite od posla. Ljubav Neko Vas je zaintrigirao i sada se premišljate… Da li će ga Vaše okruženje prihvatiti…Zdravlje Držite se dalje od potencijalnih izvora zaraze.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Posao Moguće je da će neko da Vam da pozajmicu ako ste je zatražili ili će Vam biti vraćen neki novac na koji ste uspeli da zaboravite! Ljubav Veoma povoljni aspekti za one koji imaju partnere. Slobodni se mogu upustiti u neku (skandaloznu) aferu.Zdravlje Danas nema većih problema.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Posao Povoljan dan za one koji planiraju da sklope nove dogovore ili partnerstva. Otvoreno ćete pokazati svoje mišljenje saradnicima. Ljubav Nagli prekid neke veze ili nagla odluka da sa nekim uđete u neizvesnu avanturu!Zdravlje Problemi sa cirkulacijom, bledilo.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Posao Razmišljate o tome da promenite posao. Niste još shvatili gde biste išli, ali ovako više nećete izdržati. Preopterećeni ste obavezama iako se ne žalite na to. Ljubav Sve je u nekim prihvatljivim okvirima, malo Vam je dosadno. Želite uzbuđenje?Zdravlje Preporučuje se što veća fizička aktivnost!

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Posao Dobar dan za Vas… Ko god da je radio protiv Vaših intresa, nije mu uspelo. Lako dolazite do poboljšanja finansija danas. Ljubav Kao i uvek, široke ruke, obradovaćete voljenu osobu! Srećna je osoba koja živi sa vama ili započinje vezu.Zdravlje Danas možete da rešite neki problem koji Vas je mučio.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Posao Previše obaveza. Moguće je da ćete morati da otkažete planove koje ste imali za vikend. Ljubav Imate podršku u okviru kuće. Šteta što ćete veći dep dana provesti na poslu. Malo ste uznemireni i pokazujete to partneru.Zdravlje Isplanirajte lekarski pregled u danima koji dolaze.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Posao Kroz komunikaciju ćete postići mnogo. U nekoj neobaveznoj priči nailazite na novu poslovnu priliku. Ljubav Osećate se kao da ste ponovo u školi… Leptirići u stomaku zaigraju kada Vas pogleda osoba koja vam se dopada duži period. Pokrenite se, niste u školi…Zdravlje Dobro se osećate.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Posao Očekujete poboljšanje na polju finansija. Situacija može biti odlična ako se budete dobro organizovali. Ne rizikujte previše, nego igrajte na sigurno. Ljubav Povukli ste se u sebe. Partner ne ume da čita misli. Moguće je da će Vas pogrešno protumačiti.Zdravlje Vodite računa o višku kilograma.