Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Morate biti otvoreniji i jasniji ako želite da promenite određene okolnosti. Nemojte čekati i ne oslanjajte se na nečije obećanje. LJUBAV Ponovo se vraćate u prošlost i priželjkujete susret sa jednom osobom. Možda vam se želje i ostvare u narednom periodu. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Pred vama je posao koji obećava. Možete se snaći u bilo kakvoj situaciji, a sve obaveze završićete sa neverovatnom lakoćom. LJUBAV Preosetljivi ste i nemate realnu sliku o voljenoj osobi. Bilo bi dobro da se preispitate, jer možda je baš u vama je problem. ZDRAVLJE Osećate se umorno.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Vaša okolina primećuje da ste previše okupirani i ne stižete ništa da završite. Imaćete njihovu podršku, samo je zatražite. LJUBAV Partnera zapostavljate zbog brojnih poslovnih obaveza, a zamerali ste mu na mnogo manjim greškama. Trgnite se i razdvojte emotivni i poslovni život bar na sat vremena dnevno. ZDRAVLJE Ne ignorišite tegobe koje imate, već posetite lekara.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Puni ste pozitivne energije i niste svesni da je to dobar preduslov za dobru zaradu. Bićete prezadovoljni rezultatima. LJUBAV Osoba koju do sada niste primećivali može vam se uvući pod kožu. Niste ni primetili da ste sve češće u njenoj blizini. ZDRAVLJE Izbegavajte hladne napitke.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Imate šansu da svoje ideje sprovedete u delo. Imaćete podršku od jedne osobe u koja je veoma cenjena pa prihvatite tu podršku! LJUBAV Ljubavni život krenuo je uzlaznom linijom. Veza koju ste započeli sasvim sigurno može da preraste u nešto značajnije. ZDRAVLJE Počnite sa nekim aktivnostima.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO U proteklom periodu ste vredno radili, a sada samo ubirate plodove. Možete otići na zasluženi odmor ili bar isplanirati jedan. LJUBAV Naglašena strastvenost vuče vas ponovo u neku avanturu, samci dobar dan je za vas. Vi zaljubljeni, niste zainteresovani za velike promene. ZDRAVLJE Hranite se zdravije.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Niste zadovoljni poslovnom situacijom i krivite druge za svoj neuspeh. Pokušajte da budete objektivni i da se malo trgnete. LJUBAV Delujete odsutno i voljena osoba pokazuje zabrinutost. Nemojte dozvoliti da bilo šta utiče na vaš ljubavni život. Svi mi imamo probleme. ZDRAVLJE Moguće su glavobolje.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Sve vam polazi za rukom, a imate i sjajnu komunikaciju sa nadređenima. Zadovoljni ste i po pitanju finansijske situacije. Radite danas što bolje možete. LJUBAV Ukoliko imate neke namere o tome da unapredite emotivnu vezu, važno je da partnera obavestite o tome. Nemojte da vaše namere partnera obore s nogu. ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Pred vama je sjajan period koji će kroz izazove doneti veliki uspeh. Važno je da budete potpuno opušteni i da uživate u ljubavi. LJUBAV Nemojte odugovlačiti sa donošenjem važne odluke jer voljena osoba može izgubiti strpljenje, a to vam sada nikako ne bi trebalo ZDRAVLJE Šetnja će vam prijati.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Vaša inteligencija će doći do izražaja. Na vreme ćete izbeći eventualne problene ili teškoće. Budite opušteni i radite najbolje što umete. LJUBAV Uspećete da se izborite za dominantniju poziciju u emotivnoj vezi i bićete zadovoljni daljim tokom odnosa. Lep dana bi danas mogao da bude za vas. ZDRAVLJE Osećate se odlično.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Niste dobro organizovani, a ideje koje imate nikako ne možete da sprovedete u delo. Potražite pomoć bliskog saradnika. LJUBAV Na veoma lak način možete da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vam se već neko vreme dopada. Ne propustite priliku za razgovor. ZDRAVLJE Bolovi u mišićima.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Ako razmišljate o promeni posla, mogli biste iznenada da dobijete ponudu oko koje se nikako ne treba dvoumiti. LJUBAV Partner je izuzetno tolerantan prema vama i trudite se da to ne zlopotrebite. Imate sreće više nego obično. ZDRAVLJE Izbalansirajte ishranu.