Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Posao Puni ste radnog elana, pozitivnosti na kojoj vam svi zavide. Sve planirane poslove okončaćete brzo i uspešno, a biće i novca u toku dana. Ljubav Kako ste zadovoljni i razvojem emotivne situacije, a partner to negde i realno očekuje, pomišljate na poklon kojim ćete obradovati voljenu osobu. Zdravlje Nervoza i nestrpljenje mogu dati povišen krvni pritisak.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Posao Vi ste sposobni i posao koji vam se nudi. Biće vrlo zanimljiv i zahtevan. A novac neće biti problem kao oblik naplate. Ljubav Iskoristite ovaj dan. U društvu Device ili Ribe možete se osećati ljubavno i prijatno.Zdravlje Budite oprezni sa organima u stomačnoj regiji.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Posao Posao će vam pomoći da sačuvate dostojanstvo i nervni sistem. Saradnja sa vatrenim znakovima daje puno ideja i snage, novca, takođe. Ljubav Oni koji su u braku ili vezi,mogu da očekuju zanimljiv put ili neki kraći izlet koji će ih učiniti romantičnijim.Zdravlje Dosta ste zadovoljni svojim zdravljem.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Posao Saradnja sa Devicom može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte sledeće nedelje. Ljubav Oni koji su slobodni imaju strast sa Devicom ili Vagom koja ih neprestano čeka i odlaže susret iz straha. Zdravlje Dosta dobro jer ste popravili imunitet.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Posao Saradnja sa vodenim i vatrenim znakovima donosi dobar posao. Pokušajte da napravite neki dil sa inostranim partnerima, značiće vam tokom celog meseca. Ljubav Morate biti odlučni kada su želje i ambicije partnera otvorene. Pružite priliku i nekom ko vas voli, manje mislite samo na sebe.Zdravlje Dosta dobro, bez većih problema.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Posao Predispozicija za novac već od samog početka dana. Pomoć od žene rođene u znaku Ovan ili Lav. Ljubav Mislite da ste usamljeni. Sada je vreme lepog poznanstva sa Blizancima ili Vagom, koji će vam uneti živost u vaš život.Zdravlje Iscrpljenost.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Posao Morate biti mnogo uporniji i istrajniji. Dobra poslovna energija sa Rakom. Novac stiže tokom dana. Ljubav Bračne razmirice su prolazne i nebitne u ovom trenutku. Morate da popravite komunikaciju.Zdravlje Dobro se osećate.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Posao Okrenite se onim segmentima života u kojima ste trenutno najuspešniji. Novac preko prijatelja. Ljubav Škorpije u braku spremne su da partneru nađu hiljadu mana, a sebi nijednu. Budite objektivniji.Zdravlje Oprez sa ishranom.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Posao Svaki dan, baš kao i ovaj koji je pred vama, daje uspeh. Nekad niste svesni svoje snage. Postanite trezveniji u donošenju odluka. Ljubav U ljubavi imate sreće, baš Vas hoće svako koga novog upoznate. Pokušajte da se odlučite.Zdravlje Imate osetljivo grlo.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Posao Dobar dan za novac. Trudićete se da što bolje unapredite projekat koji je pred vama. Ljubav Jarac u braku može proći period hladnog talasa emocija što i nije atipično za vaš znak.Zdravlje Dobro.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Posao Bićete na raskrsnici šta da radite i kojim putem da idete. Donećete odluku na brzinu, bez velikog razmišljanja. Ljubav Bićete sami tokom dana. Niste raspoloženi za bilo kakvo poznanstvo.Zdravlje Raspoloženje vam varira.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Posao Saradnja sa Blizancima gubitak, sa Lavom dobar posao ali naporan, sa Škorpijom do sreće i novca. Ljubav Ako ste u braku nije vam lako sa osobom koja misli da je najbolje da ona drži celu kuću. Ako ste u vezi, partner retko provodi vreme sa vama, a to vam smeta.Zdravlje Osetljivi ste na tuđe reči, to vas čini slabim.