Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Zato prihvatite kompromis. LJUBAV Suviše očekujete od nečijih obećanja i to može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje. ZDRAVLJE Zadovoljavajuće.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu. LJUBAV Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. ZDRAVLJE Prijaće vam aktivan odmor i fizička relaksacija.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Preokupirani ste poslom. LJUBAV Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Obratite pažnju na nečiju poruku. ZDRAVLJE Hronične tegobe.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo. LJUBAV Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. LJUBAV Povremeno gubite emotivno strpljenje, ali nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. ZDRAVLJE Kontrolišite pritisak.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu. LJUBAV Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Prepustite se i nemojte previše razmišljati. ZDRAVLJE Prijaće vam relaksacija.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Obratite pažnju na nove informacije. LJUBAV Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. ZDRAVLJE Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. LJUBAV Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu. ZDRAVLJE Usporite svoj ubrzani ritam.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. LJUBAV agodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Obratite pažnju na različite poslovne događajejer je važno da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu. LJUBAV Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama i ne odustajete lako od onoga što želite. ZDRAVLJE Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i zato nemojte štedeti energiju. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima. LJUBAV Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite. Sada je najbolji trenutak da poradite na tome! ZDRAVLJE Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima. Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite. LJUBAV Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču, razmislite koliko ste odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite. ZDRAVLJE Prijaće vam više sati zdravog sna.