Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

Posao Primarno vaš cilj jeste da ste se malo više uneli u celu problematiku, koja vas okupira na duže staze. Ne pokazujete ljutnju ni bes.Ljubav Bilo bi dobro da pazite o čemu razmišljate, jer to može da vam se i ostvari. Poboljšavate odnos sa svojim partnerom, koji vam imponuje već neko vreme. Zdravlje Oscilacije u pritisku.

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

Posao Ono što se uviđa jeste da vi niste neko ko će odobravati sve što se tiče priče oko vaših saradnika bar neko vreme. Morate da ostanete dosledni svojim obavezama, koje su se zapravo nagomilale. Ljubav Umete da se podvučete pod kožu osobi, koja vam imponuje. Ne pokazujte ništa od onoga što se od vas traži. Utičete dosta na svog partnera, koji vam imponuje u neku ruku.Zdravlje Smanjite slatkiše.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

Posao Nemojte očajavati, jer ćete definitivno naučiti lekciju. Skloni ste da se bavite preterano onim aktivnostima, koje vam ne donose profit. Ljubav Ukoliko vam se pojavi osoba od ranije ne pokazujte preveliku simpatiju sve dok ne budete imali isuviše dobar odnos iza koga stojite u narednom periodu.Zdravlje Više se odmarajte.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

Posao Ne dozvolite da saradnici prođu malo lošije zbog vaše nepromišljene odluke koja može da dovede u opasnost vaš finansijski segment. Ljubav Partner vas danas ne podržava u većoj meri. Možete čak ostati uskraćeni za emocije. Ne pomažite strani koja vas nipodaštava.Zdravlje Volite da izlazite na mesta zabave.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

Posao Budite u krugu ljudi koji zavređuju vašu pažnju, jer ste vi u neku ruku uvideli pravu sliku saradnika koji mogu da vam pomognu u narednom periodu u novim aktivnostima. Ljubav Imaćete utisak da druga osoba i ne zna za vašu patnju u onoj meri kolika je zapravo. Moraćete da se postavite liderski.Zdravlje Nemate većih briga.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

Posao Niste u prilici toliko da birate, ali ste zasigurno u jako dobrom ambijentu i ne morate da se otrgnete utisku da se osoba do vas u poslovnom mislu nije zagrejala za nešto više, kada je investicija u pitanju. Ljubav Jedan Lav vas možda isuviše dezavuiše u svojim emotivnim segmentima u narednom periodu. Ne pokazujte dovoljno loših osobina i ovo može da se pretvori u jaču ljubavnu vezu.Zdravlje Niste u lošem raspoloženju.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

Posao Možda vas drugi smatraju pohlepnom osobom, koja ne želi da radi, ali ne očajavajte jer vi umete mnogo toga da rešite za kratko vreme. Nije loša ideja da se dovedete u red sa obavezama. Ljubav Ako vam se kojim slučajem pojavi neko nov vi ćete zasigurno biti u velikoj gužvi. Imaćete dosta obaveza, ali isto tako i pomalo loše raspoloženje, jer ne možete da se odvojite od obaveza.Zdravlje Možete imati pad imuniteta.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

Posao Možda isuviše očekujete od sebe, ali ne u toj meri koja vas otvoreno postavlja na sam vrh neba. Ne uživate toliko u onome što vam se pruža u narednom periodu, koliko vam trebaju malo bolje doterani detalji. Ljubav Isuviše ishitreno reagujete na promene u svom okruženju da se neki detalji, tako sklope kao danas da se osećate kao pobednik.Zdravlje Ne otežavajte stvari sebi. Posetite lekara.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

Posao Niste u mogućnosti da birate mnogo toga, ali zasigurno možete mnogo toga da dobijete. Vi ste u suštini dosta srećna osoba i nemate nameru da razvlačite nebitne detalje u svom poslovnom segmentu. Ljubav Verujte osobama naročito rođenima u vodenim znacima. Ne želite da se dezavuišete nebitnim činjenicama sve dok se na nekim detaljima ne razluči šta zapravo osećate.Zdravlje Poštujete svog lekara.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

Posao Bićete zadovoljni svojim poslovnim planom u onom smislu gde se isuviše dobro postavite prema svojim partnerima, koji vam daju vetar u leđa. Ljubav Vaša znatiželjna priroda je ovaj put doslovno pobedila strah od osobe na koju često mislite ali se niste usudili to i da pokažete.Zdravlje Osećate se zdravo.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

Posao Vaše polje tajnih neprijatelja je daleko nepovoljno postavljeno nego ranije. Morate da ostanete dosledni onim detaljima koji vam imponuju. Ljubav Nije sve u jednom flertu već ćete morati da se potrudite oko osobe na koju često mislite. Imaćete utisak da se vrtite u krug.Zdravlje Pazite se stresa.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

Posao Pojačava vam se polje posla i nećete odustajati od ideje, koju ste imali da protežirate već neko vreme. Morate da ostanete dosledni svojim obavezama. Ljubav Ne ulazite u sukobe sa partnerom, jer mogu biti pogubni za vaše srce. Isuviše ishitreno delujete za nečiji pojam.Zdravlje Pazite se iznenađenja.