Dnevni horoskop
Ovan

OVAN
(21.03 - 20.04)

POSAO Dobičete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite je jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. LJUBAV Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to. ZDRAVLJE Osetljivo vam je grlo.C

 
Bik

BIK
(21.04 - 20.05)

POSAO Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih, iskoristite to. LJUBAV Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. ZDRAVLJE Muči vas nesanica.

Blizanci

BLIZANCI
(21.05 - 20.06)

POSAO Danas imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. LJUBAV Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. ZDRAVLJE Uravnotežite ishranu.

 
Rak

RAK
(21.06 - 20.07)

POSAO Ako je vas posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, danas ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. LJUBAV Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Danas ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu. ZDRAVLJE Problemi sa sinusima.

Lav

LAV
(21.07 - 20.08)

POSAO Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. LJUBAV Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima. ZDRAVLJE Loša vam je cirkulacija.

 
Devica

DEVICA
(21.08 - 20.09)

POSAO Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvesnosti. Danas vam se može posrećiti. LJUBAV Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li uopšte želite da ostanete u vezi. ZDRAVLJE Pričuvajte se povreda i padova.

Vaga

VAGA
(21.09 - 20.10)

POSAO Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu ma koliko teško bilo. LJUBAV Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. ZDRAVLJE Moguća prehlada.

 
korpija

ŠKORPIJA
(21.10 - 20.11)

POSAO Očekuje vas pomoć strarije i uticajne osobe. Uspešan dan za one koji se bave javnim zanimanjem. LJUBAV Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja. ZDRAVLJE Lako se zamarate.

Strelac

STRELAC
(21.11 - 20.12)

POSAO Danas je bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Ne obraćajte pažnju na okolinu i njihove priče. LJUBAV Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Zapamtite, za ljubav je potrebno dvoje, i uvek je tako. ZDRAVLJE Osećate se dobro.

 
Jarac

JARAC
(21.12 - 20.01)

POSAO Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju. LJUBAV Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

Vodolija

VODOLIJA
(21.01 - 20.02)

POSAO Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Danas možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. LJUBAV Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. ZDRAVLJE Ne ignorišite tegobe koje imate, već posetite lekara.

 
Ribe

RIBE
(21.02 - 20.03)

POSAO Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. LJUBAV Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. ZDRAVLJE Osećate se dobro.