Slobodno vreme
Tehnologija
Ovaj telefon je doslovno neuništiv
25.04.2016. 12:30
Izvor: B92
Ovaj telefon je doslovno neuništiv
Iako mobilni telefoni danas nude razne tehničke specifikacije, retko koji uređaj je otporan na udarce, prašinu, vodu, itd. Ovaj mobilni, osim što je doslovno neuništiv, nudi i prilično dobre karakteristike koje će poslužiti svakom korisniku.
Vphone X3 napravljen je tako da ga ne možete uništiti, što znači da možete s njim doslovno da razbijete orah, bušite ekran, stavite ga u torbicu sa prašinom i zatim oprati u vodi i uređaj će raditi kao da se ništa nije dogodilo — bez ikakvih oštećenja. Ovo je ujedno i ključni faktor ovog uređaja koji osim što je “neuništiv” ima i zanimljive karakteristike poput 2GB RAM-a, 16GB interne memorije, 5.5 inčni ekran rezolucije 1280x720, veoma snažnu bateriju od 4500mAh koja će zadovoljiti 150 sati na standby-u ili 10 sati razgovora. Što se tiče kamera, prednja je 5MP, dok je zadnja 13MP — sasvim dovoljno za sve fotografije.

Sam uređaj je nešto veći i teži od ostalih, ali s obzirom koliko fizički može da podnese X3, mislimo da je to nešto na šta nećete razmišljati ako kupujete ovaj uređaj.

Na kraju, cena od 170 dolara će svakako opravdati ono što Vphone X3 nudi, pogotovo ako vam treba uređaj koji je otporan na udarce, prašinu, ogrebotine...

Da bi stvar bila još zanimljivija, iz Vphonea su napravili kratak video koji pokazuje koliko je zapravo X3 čvrst.