Vesti
Politika
Bumerang
30.01.2007. 17:00
Izvor: Kurir
Goca Tržan venčala se u crkvi čiji je donator njen bivši dečko Dejan Dragojlović!
Venčanje Goce eks-Tržan i njenog supruga Ivana Marinkovića, održano u subotu, nije nimalo slučajno upriličeno baš u crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Iako poznata pevačica živi u ovom delu grada, sveti hram koji je izabrala za davanje bračnog zaveta za nju ima i dublje značenje, koje (bar se iskreno nadamo!) sada pripada samo njenim dragim uspomenama. Naime, glavni donator koji je pomogao izgradnju ove crkve je niko drugi do Dejan Dragojlović, biznismen s kojim je godinama bila u tajnoj vezi. Uz ovu tvrdnju prilažemo i fotografije iz pomenute crkve, na kojima se jasno vide pločice na stolicama, uobičajeno mesto na kojem stoji ime onoga ko je finansijski pomogao ovaj verski objekat, gde su osim Dejanovog ispisana imena i drugih članova porodice Dragojlović.

Da stara ljubav zaborava nema i da se simbolika Gocine svadbe ne završava samo na izboru crkve, svedoči i podatak da je nakon venčanja slavlje održano u restoranu MG na Čukaričkoj padini, istom mestu na kojem je pre dve godine Dejan Dragojlović organizovao žurku nakon Tržankinog koncerta u Domu sindikata.

U želji da čujemo šta o ovom potezu misli Dejan Dragojlović, pozvali smo ga, ali on nije bio raspoložen da prokomentariše ovaj događaj:

- To nije jedina crkva kojoj sam ja pomogao, mada ne volim kad se ta priča potencira i uopšte ne želim da mi se ime pojavljuje u medijima u tom kontekstu. Naravno da mi je drago kad neko sklopi brak, ali ne treba mene da pitate zašto baš u toj crkvi, - rekao nam je Dragojlović.

Podsećanja radi, o Gocinoj i Dejanovoj ljubavi počelo je da se priča još 2001. godine, kad je ona snimila album "Peta strana sveta", koji je objavila izdavačka kuća "DMD saund", čiji je vlasnik u to vreme bio upravo Dragojlović. Iako je javnost godinama brujala o ovoj tajnoj vezi, nijedno od njih dvoje nikada nije priznalo da tu postoji nešto više od prijateljstva. A, postojalo je... I te kako!