Vesti
Sport
Zvezda samo bez Ristića u Novom Pazaru
02.04.2015. 20:00
Izvor: Mondo
Zvezda samo bez Ristića u Novom Pazaru
Mladi vezista moraće da propusti važno gostovanje zbog povrede. Lalatović na "slatkim mukama" kada je u pitanju izbor napadača.
Pred fudbalerima Crvene zvezde u subotu je jedno od najtežih gostovanja u sezoni. Ekipa Nenada Lalatovića ide u Novi Pazar, a igrački kadar oslabljen je samo za povređenog Mihaila Ristića (ukoliko se stanje ne promeni na treningu u petak).
Mladi vezista ustalio se ovog proleća u startnoj postavi umesto nešto iskusnijeg Aleksandra Kovačevića, ali ga već neko vreme muči povreda zadnje lože, tako da neće moći da pomogne saigračima protiv petoplasiranog tima na tabeli. Moguće je da Ristić propusti i duel sa Borcem iz Čačka narednog četvrtka.
Nema sumnje da će se na poziciju zadnjeg veznog vratiti Aleksandar Kovačević, ali je pitanje ko će igrati u napadu crveno-belih.
Lalatović je, što se toga tiče, na "slatkim mukama", pošto su se tokom prvenstvene pauze sjajnim partijama nametnuli Luka Jović (igrajući za reprezentaciju Srbije do 19 godina) i Petar Orlandić (četvorostruki strelac za Zvezdu u prijateljskom meču sa Borom).
Tu je i Džošua Parker, koji je u dosadašnjih pet utakmica imao veliko poverenje trenera, mada bi on možda mogao da bude taj koji će meč početi na klupi, jer je iza njega dugo putovanje na Karibe, potom i u Floridu i El Salvador, gde je reprezentacija Antigva i Barbuda imala pripreme.
Lalatović je ovog proleća šansu uglavnom pružao tandemu Parker - Jović, ali je u Subotici igrao sa svom trojicom u postavi. Videćemo kako će biti u subotu od 15.30.