Vesti
Sport
Lalatović: S Dinamom i Sent Patriksom može da se igra
15.07.2016. 20:00
Izvor: beta
Lalatović: S Dinamom i Sent Patriksom može da se igra
Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da su potencijali rivali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa Dinamo Minsk i Sent Patriks ekipe protiv kojih njegovi fudbaleri mogu da igraju.
Fudbaleri Vojvodine, ako prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, igraće protiv boljeg iz dvomeča Dinama iz Minska i Senkt Patriks atletika.
Vojvodina prvo mora da eliminiše Konas Ki u drugom kolu. Novosađani su sinoć u prvoj utakmici pobedili sa 1:0, a revanš je narednog četvrtka u Velsu.
"Mi tek treba da prođemo Velšane, a da bismo to uradili, moramo dobro da odigramo u revanšu. Juče je odigrano samo prvo poluvreme i ne mogu preterano da komentarišem utakmice za koje tek treba da se izborimo. Dinamo i Sent Patriks su mogući protivnici Vojvodine i Konas Kija, a ne samo Vojvodine i to moramo da imamo na umu. To su dva jako kvalitetna tima, sa budžetima koji su 50 puta veći od našeg, ali ako eliminišemo Velšane i prođemo u treće kolo, verujem da ćemo imati šta da pokažemo", rekao je Lalatović za klupski sajt.
"Fudbal priznaje jedino teren, a mi smo u dobroj formi i verujem da ćemo, ako prođemo dalje, moći da se nosimo i sa Dinamom i sa Sent Patriksom", dodao je trener novosadske ekipe.
Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa igraju se 28. jula, a revanši su na programu 4. avgusta. Ako prođe, Vojvodina će u prvom duelu biti domaćin.