Vesti
Sport
NADAL I FEDERER NA MARAKANI Novak Đoković: Planiram spektakl na Zvezdinom stadionu!
16.10.2017. 20:00
Izvor: Kurir
NADAL I FEDERER NA MARAKANI Novak Đoković: Planiram spektakl na Zvezdinom stadionu!
Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je da za srpsku publiku sprema spektakl na Marakani!
Najbolji srpski teniser i doskorašnji broj jedan je u julu odlučio da će da odmara i na taj način sanira povredu lakta.
U međuvremenu je dobio i ćerkicu Taru, a otkrio je kako provodi vreme tokom pauze.
- Provodio sam više vremena s porodicom i decom, radili smo sve one stvari koje nam pričinjavaju sitna zadovoljstva. Kada se probudim, ne trčim pravo na trening, već se prvo igram sa decom. To su neprocenjiva iskustva, koja se dešavaju jednom u životu. Treba ih iskoristiti na najbolji mogući način - rekao je Đoković i dodao.
- Prihvatio sam da moram da pauziram, da se odmorim, napravim određene promene u timu, i da ponovo krenem ka vrhu. Nedostaje mi reket i verujem da ću biti onaj pravi sredinom sledeće godine. Podsetio bih da sam jedini od igrača iz vrha koji nije pravio pauzu, a iz ove perspektive trebalo je to da učinim odmah posle Rolan Garosa.
Otkrio je Đoković i veliku želju koju ima, a to je da okupi krem svetskog tenisa u Beogradu.
- Odavno razmišljam o nekom sportskom spektaklu koji bih voleo da priredim u Beogradu. Trudio bih se da okupim prijatelje iz svih krajeva sveta. Voleo bih da to bude jednog letnjeg dana na Marakani, da veliki broj sportista dođe i da napravimo spektakl za pamćenje. Još nemam vremena da se bavim time, ali biće prilike, nadam se - rekao je Novak.