Vesti
Sport
Rastali se FSS i Muslin, Krstajić vršilac dužnosti selektora Srbije
30.10.2017. 20:00
Izvor: Blic
Rastali se FSS i Muslin, Krstajić vršilac dužnosti selektora Srbije
Slavoljub Muslin od ponedeljka i zvanično više nije selektor fudbalera Srbije, odlučeno je posle sednice Odbora za hitna pitanja FSS, kojom je predsedavao Slaviša Kokeza, prvi čovek Saveza.
Čelnici FSS su tokom nedelje pravili rešenje za prekid saradnje sa iskusnim strategom, a na kraju je postignut dogovor sa se dve strane sporazumno rastanu.

Posle sednice Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije održane u Staroj Pazovi obelodanjeno je da je sporazumno raskinut ugovor sa Slavoljubom Muslinom. - Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku o sporazumnom raskidu ugovora sa Slavoljubom Muslinom. Fudbalski savez Srbije zahvaljuje se bivšem selektoru A reprezentacije na dobroj saradnji i ostvarenom rezultatu - navodi se u saopštenju FSS-a.
Poznato je i ko će obavljati funkciju selektora Srbije u naredna dva prijateljska meča protiv Kine (10. novembar) i Južne Koreje tri dana kasnije.

- Mladen Krstajić, bivši istaknuti reprezentativac koji je zabeležio 59 nastupa za najbolji nacionalni tim, u minulom ciklusu kvalifikacija član stručnog štaba, određen je za vršioca dužnosti selektora On će da predvodi reprezentaciju u naredna dva prijateljska meča, protiv Kine i Južne Koreje - zaključuje se u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.