Vesti
Sport
Direktor Rada: Za ovo se neko drugi pobrinuo
04.12.2017. 20:00
Izvor: B92
Direktor Rada: Za ovo se neko drugi pobrinuo
Trener Radničkog Milan Đuričić rekao je da su njegovi fudbaleri zasluženo pobedili Rad, dok se javnosti iz beogradskog kluba obratio direktor Uroš Tošić.
Umesto trenera Rada, na konferenciji za novinare posle utakmice iz tog kluba se pojavio direktor Uroš Tošić, koji se nije složio sa Đuričićem.
"Za ovo se nije pobrinuo Bog, ovo je išlo po dopuštenju, neko se drugi pobrinuo. Moja rečenica glasi: Ono što poseješ, to ćeš i da požanješ. Do daljeg na konferencijama Rada neće biti trenera i igrača. Toliko", rekao je Uroš Tošić.
S druge strane, trener Radničkog Milan Đuričić smatra da su njegovi fudbaleri zasluženo pobedili Rad na Banjici.
"Mislim da smo zasluženo pobedili. Imali smo apsolutnu kontrolu u svim segmentima igre u prvom poluvremenu, a je na semaforu posle 10 minuta drugog stajalo 2:0, verujte mi ne znam kako, uopšte mi nije jasno. Posle toga je utakmica ušla u ludilo, da gubimo 2:0 i pobedimo 3:2. Jesmo napravili izmene koje su napravile neka pridodavanja, ali da vam kažem, za ovo se ipak pobrinuo Bog, a ne mi", rekao je Đuričić.
Trener Radničkog Đuričić je upitan za situaciju kod trećeg gola njegove ekipe, uz reči da se na snimku vidi da je fudbaler niškog kluba Saša Stojanović igrao rukom.
"Ja sam bio tu i ruka nije bila", rekao je Đuričić i dodao da "sudjenje nikad ne kometariše".
"Ja nisam video da je bila. Dajem za pravo ako ste videli snimak, nema razloga da vam ne verujem", dodao je trener Radničkog.
Đuričić je istakao da poštuje Rad.
"Rad je tim koji ja izuzetno poštujem, mnogo te dece sam trenirao u reprezentaciji, od Njegoša Petrovića pa dalje, prvi poziv u reprezentaciju su dobili od mene... Rad je klub koji uvažavam", naveo je Đuričić.
Radnički je posle 20 odigranih utakmica peti na tabeli srpskog prvenstva sa 33 boda, dok je Rad na pretposlednjem, 15. mestu sa 14.