Vesti
Sport
GAMES.CON - najveći festival gejminga i pop kulture ponovo otvara svoja vrata
04.10.2018. 20:00
Izvor: Blic
GAMES.CON - najveći festival gejminga i pop kulture ponovo otvara svoja vrata
Bliži se finale prve “trilogije” beogradskog festivala igara i pop kulture Games.con. U svom trećem izdanju, od 30. Novembra do 2. Decembra, prestižna domaća manifestacija smestiće se u najvećim halama Beogradskog sajma, Hali 1 i Hali 2, na preko 25.000 kvadratnih metara.
Time Games.con i zvanično od ove godine postaje najveća konvencija ovog tipa na Balkanu. Pod parolom “levelovati se mora”, festival okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu i desetine hiljada ljubitelja svega što ona nudi.
Kao esports festival, Games.con je epicentar samog vrha gaming industrije, modernih i najnovijih tehnologija, kao i najvećih i najbrojnijih turnira u elektronskim sportovima. Kao festival popularne kulture, Games.con je mesto gde se fanovi susreću sa najpopularnijim filmskim, televizijskim i stripskim franšizama.
Svi ljubitelji dobre, prave zabave osećaće se kao kod kuće na trećem rođendanu festivala igara i pop kulture, a kapije Games.cona otvaraju se u petak, 30. novembra u 10 sati ujutru!