Vesti
Sport
NEMANJA MILETIĆ POSLE POZIVA U REPREZENTACIJU: Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju!
08.10.2018. 20:00
Izvor: Kurir
NEMANJA MILETIĆ POSLE POZIVA U REPREZENTACIJU: Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju!
Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić izjavio je da je maštao o pozivu u reprezentaciju Srbije i da sada, kada ga je selektor Mladen Krstajić uvrstio na spisak za utakmice protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija, ima želju da se pojavi na terenu.
Miletić je naknadno pozvan zbog povreda kapitena Aleksandra Kolarova i njegovog zamenika Nemanje Matića.
"Fenomenalno se osećam. Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku", rekao je Miletić za sajt Partizana.
Miletić je planirao da ide na odmor kući na Kosovo i Metohiju, pre nego što je stigao poziv reprezentacije.
"Kako nam je trener Mirković dao nekoliko slobodnih dana planirao sam da sa devojkom posetim porodicu u rodnom Lešku. Samo što sam stigao na Kosovo usledio je poziv od generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, koji mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato".
Miletić će u Podgorici, ukoliko dobije priliku, protiv sebe imati klupske saigrače Marka Jankovića, Nebojšu Kosovića i Aleksandra Šćekića.
"Čestitke su krenule već od sinoć, a Mesko (Janković prim. aut) je u svom stilu napisao: "Ćelo, čuvaj se", zaključio je on.
Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se u četvrtak od 20.45. sati.