Vesti
Sport
Milojević: Očekuje nas teška utakmica, Bačka je dobra ekipa
30.10.2018. 20:00
Izvor: RTS
Milojević: Očekuje nas teška utakmica, Bačka je dobra ekipa
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči prvenstvene utakmice protiv Bačke izjavio je da mu je klupski lekar Dejan Purić najbolji drug i da je zajednička strategija da na teren idu samo zdravi igrači.
"Dobro je da je Marin sanirao povredu i trenira u punom ritmu, kao i Rodić. Boaći i dalje ima problem i na njega nećemo moći da računamo u narednim utakmica, dok Babić ima manjih zdravstvenih problema. Nekoliko momaka igra u kontinuitetu, pa ćemo možda nekome od njih dati predah. I Jovičić je bio u grupi povređenih, videćemo i koliko ćemo sa njim rizikovati", rekao je Milojević na konferenciji za medije.
Kako je naveo, Bačka je dobra ekipa, što je pokazala željom da se nadmeće i kod kuće i u gostima.
"Ima svoju filozofiju, koja je i pečat trenera Čelara. Ne bih preterao ako bih rekao da bi Bačka mogla da ima i neki bod više, odnosno da bude bolje plasirana na tabeli. Očekuje nas teška utakmica i pozivam navijače da dođu u što većem broju na Marakanu".
Milojeviću je prethodni meč u Šapcu bio 50. prvenstveni na klupi Crvene zvezde, uz impresivan učinak - 44 pobede, pet remija i samo jedan poraz.
"Svaka utakmica na klupi Zvezdi je za mene velika čast i velika radost, srećan sam što sam trener velikog kluba koji je zaslužan za sve što sam napravio. Treniram divne momke. Uvek gledam unapred i radujem se svakom sledećem izazovu", poručio je Milojević.
Utakmica 14. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Bačke igra se u sredu od 18.30 sati na stadionu Rajko Mitić.