Vesti
Sport
NE SMEMO DA DOZVOLIMO MORNARU DA NAS PONOVO ISPREBIJA! Trinkijeri oprezan pred meč timom iz Bara
04.01.2019. 20:00
Izvor: Kurir
NE SMEMO DA DOZVOLIMO MORNARU DA NAS PONOVO ISPREBIJA! Trinkijeri oprezan pred meč timom iz Bara
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je uoči utakmice sa Mornarom, da njegova ekipa ne sme da dozvoli da je protivnik ponovo "dobije i isprebija", kao što je to bilo u meču u prvom delu sezone.
"Čeka nas duel sa ekipom koja nas je već jednom dobila i 'isprebijala' ove sezone. Da nam se to ne bi desilo ponovo, moramo odigrati sa daleko većom koncentracijom u odbrani i u napadu i shvatiti na koji način oni igraju. Samo tako ćemo sutra biti bolji", rekao je Trinkijeri.
Košarkaši Partizana igraju u subotu od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Mornara iz Bara, utakmicu 14. kola ABA lige. Zbog kazne za crno-bele, ulaz na tribine nije moguć, a utakmici će moći da prisustvuju samo vlasnici karata za parter i lože.Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da ekipa mora da pruži maksimum.
"Ukoliko udju u dobar šuterski ritam, igrači Mornara mogu biti veoma nezgodni i tada su u stanju da svakoj ekipi naprave probleme. Naša želja je da im to onemogućimo i da utakmicu odigramo onako kako nama više odgovara. Ova utakmica, kao i svaka naredna u ABA ligi, za nas je veoma važna i moramo da budemo na maksimumu tokom celog meča", izjavio je Zagorac.
Posle 13 kola u ABA ligi, Partizan je peti na tabeli sa sedam pobeda i šest poraza, a Mornar zauzima osmo mesto skorom od pet pobeda i osam poraza.