Vesti
Žuta štampa
SERGEJ TRIFUNOVIĆ PONOVO UVREDIO DIREKTORKU STUDIJA B: Iz ove televizije stigao OŠTAR ODGOVOR!
22.01.2019. 20:00
Izvor: Kurir
SERGEJ TRIFUNOVIĆ PONOVO UVREDIO DIREKTORKU STUDIJA B: Iz ove televizije stigao OŠTAR ODGOVOR!
Glumac Sergej Trifunović ponovo je danas na Tviteru nazvao direktorku Studija B, Ivanu Vučićević "fuksom", čime je ponovio uvredu na njen račun koju je iznosio i ranije.
On je, da podsetimo, danas vređao i novinarku koja mu je postavila pitanje, nazvavši je "ku*vom", a potom i objavio njen broj telefona javno, a onda je na Tviteru konstatovao:
- Ovoliku buku nije digla ni urednica Studija B kad je bila fuksa.
Iz Studija B oštro su regovali na najnoviji ispad Trifunovića:
"Zaštitno lice Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza, Sergej Trifunović, oglasio se na Tviteru sa još jednom uvredom, ovog puta na račun direktorke i glavne i odgovorne urednice Studija B, Ivane Vučićević napisavši: Ovoliku buku nije digla ni urednica Studija B kada je bila fuksa.
Studio B želi da podseti da ovo nije prvi, a očigledno ni poslednji napad Sergeja Trifunovića, propalog glumca i nakomana, koji u svojoj nemoći i kukavičluku, preti novinarkama i zenama. Ovo je samo nastavak politike Sergejevih političkih mentora Đilasa, Jeremića i Obradovića i drugih koji su u proteklom periodu upućivali najveće uvrede i pretnje premijerki Ani Brnabić, Maji Gojković, Mileni Ivanović, novinarki Studija B Barbari Životić i drugima.
Đilasu, Jeremiću i Obradoviću građani su već više puta rekli šta misle o njima, pošto su više puta ubedljivo poraženi na izborima. Za Sergeja Trifunovića, propalog političara u pokušaju i dalje mislimo da je najbolji lek onaj koji mu je Ivana Vučićevic prepisala prošli put: od prve žene koja ga vidi, u ime svih žena, treba da dobije šamarčinu za sve uvrede. To je najmanje što zaslužuje" - stoji u saopštenju Studija B.