Vesti
Sport
Vrbica Stefanov verovatno završio karijeru!
03.10.2006. 11:00
Izvor: Mondo
Košarkaš Crvene zvezde Vrbica Stefanov, koji je u ponedeljak otputovao u Skoplje zbog privatnih razloga, rekao je u intrvjuu za "Sport" od utorka da je njegova profesionalna karijera najverovatnije završena.

"U Zvezdi sam imao sjajan tretman i moj odlazak nema veze sa beogradskim klubom. Učinio bih isto da sam u nekom drugom klubu. Imao sam sjajan tretman na Malom Kalemegdanu, ali zbog privatnih problema koji su mi odvlačili pažnju ne mogu da se koncentrišem na košarku. Objasnio sam predsedniku kluba Mirku Petroviću i treneru Draganu Šakoti o čemu se radi i mislim da su me razumeli. Nisam čovek koji želi da gazi reč i najverovatnije, da ne kažem sigurno, ovo je kraj moje karijere", izjavio je Stefanov.

Kako saznaje "Sport", Stefanov je pre nekoliko godina kupio plac u Skoplju u koji je uložio veći deo novca zaradjenog od košarke. Tada su mu iz makedonskog državnog vrha obećali pomoć, ali od toga nije bilo ništa.

"Biće mi potrebno bar dve godine da rešim ove probleme. Situacija vezana za privatni biznis u kojem se nalazim donela je mnogo problema mojoj porodici i meni. Trenutno nisam u stanju da odgovorim igračkom pozivu i stvarno nema potrebe da se ovaj moj potez povezuje sa Zvezdom", poručio je makedonski reprezentativac.

On se zahvalio Zvezdi na sjajnom gostoprimstvu i svemu što su crveno - beli uradili u poslednjih deset dana.

"Prezodovljan sam i zahvalan onim što sam doživeo u Zvezdi za ovih desetak dana. Imao sam sjajan tretman, počev od predsednika kluba pa do terena. Nisam covek koji zeli da radi nesto u cemu u datom trenutku ne moze da se potpuno posveti", poručio je Stefanov.