Vesti
Sport
Novi fudbaler Partizana pun optimizma: Daću sve od sebe da budemo šampioni
14.09.2023. 20:00
Izvor: novosti.rs
Novi fudbaler Partizana pun optimizma: Daću sve od sebe da budemo šampioni
NOVI fudbaler Partizana Belgijanac Natan de Medina izjavio je danas da će dati sve od sebe da crno-beli ove sezone osvoje titulu šampiona.
Ovaj 25-godišnji defanzivac je juče potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Humske. On je 11. pojačanje tima u prelaznom roku.
- Za moj dolazak u Partizan je bio presudan moj odnos sa šefom stručnog štaba - Igorom Duljajem i moj osećaj da treba da dođem. Obišao sam i stadion, sportski centar, dugo razgovarao sa njim i na kraju sam potpisao. Takođe je bilo presudno to što znam da je Partizan veliki klub - rekao je De Medina za zvanični sajt Partizana.
On je priznao da je prethodnih sezona pratio igre crno-belih u evropskim takmičenjima.

- Pratio sam ga kroz evropska takmičenja svih ovih godina, bilo da je igrao u Ligi Evrope ili Ligi konferencija. Partizan je igrao i sa Anderlehtom koji je moj bivši klub, tako da sam dobro upoznat sa njegovom istorijom.

Otkrio je i koje su mu glavne karakteristike u igri.

- Ja sam kao centralni bek jak i snažan, brz sam i mogu da ‘otvaram’ igru iz zadnje linije. Nisam igrao nekoliko meseci, zato prvo krećem sa treninzima uz tim sledeće nedelje, a onda ću se potruditi da se nađem na terenu što pre. Boriću se za klub i daću najbolje od sebe da budemo šampioni ove godine - zaključio je De Medina.

Podsetimo, Partizan takmičenje u Superligi Srbije nastavlja u nedelju kada od 19.35 dočekuje surdulički Radnik.