Vesti
Sport
Obradović: Očekujem reakciju na meču sa Asvelom, moramo da budemo koncentrisani
10.10.2023. 20:00
Izvor: Politika
Obradović: Očekujem reakciju na meču sa Asvelom, moramo da budemo koncentrisani
Trener Partizana Željko Obradović izjavio je danas u Beogradu da očekuje reakciju košarkaša „crno-belih” protiv Asvela i dodao da njegovi igrači moraju da budu koncentrisani na meču drugog kola Evrolige.
Partizan je prošle nedelje u Tel Avivu poražen na startu nove sezone u Evroligi od ekipe Makabija rezultatom 96:81. „Crno-beli” su potom u gostima savladali Krku 96:56 u drugom kolu ABA lige.
„Ovo nam je druga utakmica na strani u Evroligi. Sigurno da očekujemo reakciju, da igramo mnogo agresivnije i u odbrani i napadački, u odnosu na ono kako smo izgledali u Tel Avivu. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari na toj utakmici, reagovali smo treningom. Igramo protiv tima, koji je bez obzira što je izgubio prvu utakmicu, bolji nego prošle godine”, rekao je Obradović na konferenciji za medije uoči puta u Francusku, javlja Tanjug.
Utakmica između Asvela i Partizana biće odigrana u četvrtak od 20 sati.
„Sigurno će i oni očekivati reakciju posle tog prvog poraza u Evroligi. Moramo da budemo apsolutno koncentrisani i da promenimo način na koji smo igrali protiv Makabija”, izjavio je Obradović i dodao da Tristan Vukčević neće putovati sa ekipom u Francusku.
Asvel je u prvom kolu Evrolige poražen od Crvene zvezde u Beogradu 94:73.