Vesti
Žuta štampa
Šok priznanje učesnice Maldiva: Muž me tukao, devet meseci sam provela u sigurnoj kući!
30.07.2015. 20:00
Izvor: Svet plus
Šok priznanje učesnice Maldiva: Muž me tukao, devet meseci sam provela u sigurnoj  kući!
Učesnica rijalitija Jelena Makević u rijalitiju Maldivi 2015, priznala je da ima dvoje dece i da je zbog psihičkog i fizičkog zlostavljanja muža, devet meseci provela u sigurnoj kući.
Kako bi spasila sebe i svoju decu od nasilnika, Jelena je u rijalitiju Maldivi izjavila kako joj je sigurna kuća bila jedini spas. Svo jutešku životnu priču Jelena je pre nekoliko nedelja ispričala Igoru X, a sada je rešila da pred svima otvori dušu:
"Tačno je da imam dve ćerke, to je čak potvrdila moja majka. Celu priču o teškoj situaciji u porodici znao je samo Igor Iks, jer sam njemu sve ispričala kako bih uspela da dobijem neki koristan savet. Imam dva deteta, kojima se ponosim, nebitno je da li će me neko osuđivati zbog toga što sam ovde, a napolju imam maloletnu decu. Sa mužem sam imala gadne probleme i prošla sam kroz jedan vrlo težak period u svom životu, kroz jedan težak vid nasilja, bila sam u sigurnoj kući jedno devet meseci zbog svega toga. Jedno dete je kod mene, dok sam nad drugim dala starateljstvo mužu, tačnije njegovim roditeljima, jer ne mogu finansijski da izdržim i da dvoje dece izvedem na put", kaže Jelena i objašnjava zašto je prvo sve ispričala Igoru:
"Igor je bio osoba od koje sam mogla da dobijem neki savet, a sa druge strane, sve što sam mu pričala nije nikome govorio", zaključila je Jelena koja supruga zbog dece nije želela da prijavi za nasilje.