Vesti
Žuta štampa
Nova emisija na Tv Hepi
OPASNICE: Silvija i Maja uvode red!
17.04.2014. 20:00
Izvor: kurir-info.rs
OPASNICE: Silvija i Maja uvode red!
Utorkom, u 21, 50, na televiziji Hepi, u emisiji “Opasnice”, ovaj dvojac,gledaocima priređuje pravi spektakl i dokazuje da, dve, sračunate i dovitljive žene, iz svakog sagovornika mogu da izvuku i – najdublje tajne
Novinarka Silvija Slamnig i pevačica Maja Nikolić, pokazalo se, prave su – opasnice!

Utorkom, u 21, 50, na televiziji Hepi, u emisiji “Opasnice”, ovaj dvojac,gledaocima priređuje pravi spektakl i dokazuje da, dve, sračunate i dovitljive žene, iz svakog sagovornika mogu da izvuku i – najdublje tajne!

Pomeraju granice i spojaju nespojivo, u istom studiju, na jednom mestu. “Opasnice “ pričaju bez dlake na jeziku i otvaraju sve tabu teme na jednom mestu!

U ovoj emisiji na Hepi televiziji, čuju se teške reči i provokativna pitanja koja niko u Srbiji ne postavlja na ovaj način.

"Maja Nikolić i ja smo se upoznale na snimanju “Ćirilice”, kada se ljudima iz Hepi televizije učinilo da smo nas dve, iako karakterno i profesionalno potpune suprotnosti, dobar tandem za emisiju", kaže Silvija Slamnig, novinarka.

"Maja je poznata, plahovita, neobuzdana i svakom svojom izjavom privlači pažnju. S druge strane, ja sam analitična i sabrana novinarka, ali se trduim da u diskusiji ne ostanem nikom dužna. Nas dve, tako različite, dobo se dopunjujemo".

Pevačica Maja Nikolić, kaže, nikada nije imala ambicije da bude voditeljka, jer je lakše biti gost u emisiji, ali poziv koji je stigao sa Happy televizije je bio veliki izazov i ponudio joj je novu dozu kreativnosti. Cilj joj je da pokaže da se do istine, ipak, može doći, ma na koliko prepreka ona da nailazi.

Da li muškarci vole opasnice ili su vaša publika samo žene?


"Ko ne bi voleo opasnice!?", odgovara Silvija Slamnig. "Opasnice su inteligentne, vrckaste, domišljate žene. Takve smo Maja i ja. Vole nas i muškarci i žene. Žene vole da nas slušaju, jer ih uglavnom branimo, a muškarci vole da nas gledaju i da nam se dodvoravaju, jer ih provociramo. U privatnom životu umem da budem opasna za druge, ali često i po sebe samu. Ne bih preporučila ljudima da mi se zamere, jer tada mogu da budem okrutna i više nego opasna. Opasna, u pravom smislu te reči, postajem kada mi neko radi iza leđa. Bilo da je to kolega, šef, poznanik. To apsolutno ne tolerišem i potpuno poludim ako se to desi. S druge strane, kada je reč o prijateljima, porodici ili partneru, takve situacije nisu moguće, jer mi oni ne bi ni bili bliski da su skloni tome".

A, Maja Nikolić, kaže:

"Muškarci vole opasnice, ali nas više gledaju žene. Reč opasnice za mene ima pozitivno značenje, jer su to žene koje ne prihvataju “ne” kao odgovor. Srpkinje su 100 posto opasnice! Ja, na primer, važim za opasnicu i u privatnom životu, jer na dovitljiv i lucidan način dolazim do onoga što želim. A, kad ne dobijem ono što želi, postajem opasna samo. Malim ženskim igricama uspevam da navedem muškarca da sam dođe do zaključka da je bolje da kapitulira nego da nastavlja rat sa mnom".

Prema rečima Silvije Slamnig, Maja Nikolić je najveća opasnica u Srbiji, na šta je pevačica rekla:

"Silvija je Merlin Monro sa crnom kosom čiji zaštitni znak su crveni ruž i intelekt na zavidnom nivou. Ona na najsuptilniji način iščačka odgovor od gosta. Mada, može se reći, sve naše gošće su - opasnice. Zato ih i zovemo u emisiju, iskrene su i kritične".