Vesti
Žuta štampa
Lepa Brena iz bolnice: Sve je OK, pozdrav svima!
25.07.2014. 20:00
Izvor: Story
Lepa Brena iz bolnice: Sve je OK, pozdrav svima!
Jedna od najpopularnijih pevačica naše estrade danas je doživela nezgodu i tom prilikom polomila obe ruke.
Na putu prema Makarskoj gde je trebalo da održi dva nastupa koja su unapred rasprodata, doživela je nezgodu prilikom pada.
Tom prilikom Brena je zadobila prelome obe ruke, a hospitalizovana je u specijalnoj bolnici u Lovrenu.
Svi njeni nastupi do daljnjeg su otkazani, a u međuvremenu Viktor Živanović je objavio na svom Facebook profilu fotografiju svoje majke iz bolnice.
- Pozdrav svima, sve je ok - pisalo je ispod fotografije.
Breni u ovom teškom trenutku društvo prave suprug Slobodan Boba Živojinović i sinovi Stefan i Viktor.
U međuvremenu, stiglo je saopštenje za javnost od strane Breninog menadžmenta, koje vam prenosimo u celosti:
Nakon nezgode i pada, koji joj se dogodio u Novom Vinodolskom, gde se Lepa Brena nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem, a pre koncerte u Makarskoj i Bihaću, folk zvezda biće zadržana na lečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.
Brzom intervencijom hrvatskih lekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvezda ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim lekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u meri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mere.
Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje pomenute klinike,
Porodica Živojinović ovom prilikom zahvaljuje se na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopdskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brigom za zdravstveno stanje folk zvezde.
Porodica Živojinović priliku koristi i da se zahvali medijima na objektivnom izveštavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgoviriti na novinsrka pitanja koja se tiču njenog zdravstvenog stanja.
Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću biće odloženi.