Vesti
Žuta štampa
SVI DETALJI SASLUŠANJA!
24.04.2018. 20:00
Izvor: Svet
SVI DETALJI SASLUŠANJA!
Lazukić ponovio da nije udario Natašu, Nataša PLAKALA i DO DETALJA OPISALA KAKO JU JE TUKAO!
Danas je u Prvom osnovnom tužilaštvu održano saslušanje Luke Lazukića i pop zvezde Nataše Bekvalac po njenoj prijavi za nasilje u porodici.
Nekoliko desetina predstavnika medija od pola deset jutros čekalo je supružnike kako bi ih fotografisali i pokušali da dobiju izjavu.
Luka Lazukić došao je u društvu čak pet advokata i sa potpuno novim imidžom. On je obrijao bradu i skratio kosu, a u našem razgovoru sa stručnjacima rečeno nam je da je ovo verovatno uradio po savetu svojih advokata i kako bi na tužioca ostavio utisak uglađenog čoveka. On je, kako SVET saznaje, pred tužiocima ponovio da nije udario svoju suprugu.
Nakon sat i po vremena Luka je izašao iz Tužilaštva sa vidnim flekama od znoja, ušao u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu. Nije želeo da odgovara na pitanja novinara o tome da li se kaje što se desilo sve što se desilo.
Lazukićevi advokati, njih čak pet, nisu davali izjave ni pre ni posle saslušanja.
Nataša Bekvalac došla je u pratnji svojih pravnih zastupnika i dadilje J. M. koja je ključni svedok događaja, budući da je kobne noći bila u stanu.
Pop zvezda imala je zaleđen izraz lica, ali smo od svojih izvora saznali da je na saslušanju koje je trajalo više od tri sata plakala.
“Nataša je do najsitnijih detalja ispričala šta se desilo, kako ju je udarao, gde ju je udario, šta joj je tom prilikom govorio. Baš sve. Njen i dadiljin iskaz se slažu budući da je dadilja čula tumbanje i Lukine uvrede upućene prema Nataši”, kaže izvor SVETA.
“Za sada nemamo izjavu, postupak je zatvoren za javnost. Postupak će sve pokazati”, rekao je jedan od advokata iz Natašinog pravnog tima.
Očekuje se da u narednih nekoliko dana bude podignuta optužnica protiv Lazukića.