Vesti
Žuta štampa
Darko Lazić ne gubi vreme: Radim na drugoj bebi
27.07.2014. 13:00
Izvor: Blic
Darko Lazić ne gubi vreme: Radim na drugoj bebi
Mladi otac je nekoliko dana sam boravio na moru u Crnoj Gori, ali je uspeo za „Blic“ da otkrije koliko je srećan i uzbuđen zbog nedavnog rođenja ćerke Lorene.
Zvezdu „Granda“ Darka Lazića smo zatekli dok je uživao u bukvalno poslednjim morskim trenucima na plaži Kamenovo, ali samo tokom jednog u nizu dolazaka u Crnu Goru. Istina, Darko se nije kupao, već je vežbao i dobrano se umorio. Našalili smo se s njim i pitali ga da li roditeljstvo, pored psihičke spremnosti, zahteva i fizičku.

Podsetimo, njegova supruga Ana Sević i on su pre 17 dana postali roditelji male Lorene.

- Pustite me, ljudi, zakasniću na avion - bunio se Darko kada je video ekipu „Blica“.
Pitali smo ga zašto visi sa šipke, a njegov odgovor nas je nasmejao.
- Pokušavam da vežbam, ali je teško. Kao tata sam se sjajno snašao. Ma, fantastično, ali da se ne hvalim previše. Ana je ostala sa ćerkicom u Beogradu, uskoro im stižem i ja. Njih dve su sjajno - rekao nam je pevač.

Nedavno je za „Blic“ izjavio da mu je život bio lep dok je Ana bila u drugom stanju, a sada je još lepši od kada ima ćerku. Pitali smo ga da li već želi i drugu bebu.

- Radim polako ali sigurno. Ne može sve odjednom! Samo da smo zdravi i da je ljubavi - rekao je Lazić.

Odmah potom je bukvalno otrčao da se pakuje, a kako nam je rekao, uskoro će se vratiti u Crnu Goru jer ga čekaju nastupi. Ipak, draže mu je to što ga kod kuće čekaju dve voljene devojke.