Vesti
Žuta štampa
PORODIČAN ČOVEK: Novak prati sina preko kamere
30.10.2014. 20:00
Izvor: Kurir
PORODIČAN ČOVEK: Novak prati sina preko kamere
Ðokoviću supruga Jelena telefonom šalje fotografije i snimke, na kojima Stefan spava, jede, plače i kupa se
Novaku Ðokoviću teško je pao rastanak od sina Stefana, pa ga posmatra preko kamere iz Pariza, gde je u subotu otputovao zbog masters turnira.
Otkako je njegova supruga Jelena nedavno izvela dete iz porodilišta „Princeza Grejs“ u Monte Karlu, ona se trudi da dete nimalo ne oseti da Nole nije pored njega.
Jelena bukvalno svaki Stefanov korak uslika telefonom i šalje srpskom teniseru, koji se istopi od sreće kad god dobije fotografiju.
Vredan tata
- Jelena je sa Stefanom u njihovom stanu, pa joj pomažu mama Vera, tata Miomir i sestra Maja. Njoj je još sveža rana od porođaja, pa se trude da joj ništa ne nedostaje. Jelena se malo rastužila što Nole trenutno nije pored nje, ali zna da mora da igra. Stalno Ðokoviću šalje slike i snimke na kojima dete spava, jede, plače i kupa se - rekao je naš izvor.
Nole je vredan tata.
- Promenio sam pelene više puta do sada jer se Jelena oporavlja i ima mnogo obaveza zbog dojenja. Zato se ja trudim da radim sve ostalo. Mog dečaka kupam, menjam mu pelene, uspavljujem ga, to je najlepša stvar na svetu - rekao je Nole u intervjuu britanskom Telegrafu.
Nemanjići
Ðoković je izjavio da su Jelena i on sinu dali ime koje simbolizuje Srbiju.
- Stefan je međunarodno ime, ali je i važan simbol moje zemlje. Tradicija potiče još iz 12. veka, nekoliko članova dinastije Nemanjić zvalo se tako. Ime smo smislili zajedno. Oboje smo vrlo povezani sa srpskim korenima, pa iako je Stefan rođen u Monaku, on je Srbin.