Vesti
Žuta štampa
Evo šta je bivši muž uradio Selmi Bajrami nakon razvoda!
29.05.2015. 20:00
Izvor: Story
Evo šta je bivši muž uradio Selmi Bajrami nakon razvoda!
Nakon što je odlučila da se razvede bosanska pevačica Selma Bajrami otkriva i kako se njen bivši muž sada ponaša prema njoj
Nakon nekoliko godina braka Selma Bajrami rešila je da se razvede, nakon čega su krenuli veliki problemi sa njenim bivšim suprugom Mujom.
Kako je otkrila za jedan bosanski tabloid, Mujo s njom želi da komunicira jedino porukama i ne bira način kako bi je ocrnio.
- On više ne bira način kako bi me što više ocrnio. Koristi se lažima, špekulacijama da me predstavi na što ružniji način. Na 12 stranica napisao je gluposti o meni. Nema šta nije pisao. Ni moj otac koji me odhranio ne bi imao toliko materijala da piše o mom detinjstvu, mladosti... Nikada nisam zabranjivala da viđa sina, niti ću jer ne želim da sutra, kada moj sin odraste, kaže kako mu nisam dozvolila da bude s ocem! Bože sačuvaj! Ne razmunem njegovu prljavu igru jer ne može mi nikako ukaljati ime, a posebno ne može reći da mi nije stalo do deteta. Kada nastupam s njim je moja majka i već sutradan ja sam uz njega. Maksimalno mu posvećena. Ova bitka je teška ali ću na kraju izaći kao veliki pobednik i majka" - rekla je Slema, a zatim je dodala da bira reči kada govori o bivšem suprugu jer je sigurna da je na sve spreman i da će svaku njenu izjavu zloupotrebiti.
- Nikada se nisam predavala niti pripadam onima koji žele nečije sažaljenje. Moj sin je moj život i neću dozvoliti da bilo ko naruši moju sreću, njegovo detinjstvo... Bilo ko pa makar to bio i njegov otac - rekla je Bajrami!