Slobodno vrijeme
Moda
Farmasi na gala događaju predstavio novu liniju ruževa osmišljenu u BiH
25.01.2018. 12:00
Izvor: klix.ba
Farmasi na gala događaju predstavio novu liniju ruževa osmišljenu u BiH
Povodom pete godišnjice Farmasi Adriatica, u Hotelu Hills u Sarajevu jučer je promovisana nova linija mat ruževa Supernatural.
Ovi ruževi su u potpunosti kreativno osmišljeni i dizajnirani u Bosni i Hercegovini odakle će biti plasiran i na globalno tržište.
Riječ je o pet novih nijansi mat karmina, koji su jedan od najprepoznatljivijih Farmasi proizvoda. Karmine predstavljaju muze – vile, svojevrsna zaštitna lica, koje označavaju mudrost, ljubav, ljepotu, borbenost ili razigranost.
Superjunakinje Wisdom, Luba, Arven, Valkyrie i Pixie inspiracija su za dugotrajne mat ruževe u nude nijansama od bež do ljubičaste i najsmjelije čokoladno smeđe. Ovom make-up linijom smjelog i jedinstvenog koncepta Farmasi poručuje da ne trebate čekati na magiju, već je stvoriti sami.
Supernatural večer otvorio je poznati iluzionista Igor Trifunov, a nakon toga uslijedio je plesni spektakl udruženja Kurser, po koreografiji Samre Mlinar. U ulozi voditelja očekivano se odlično snašao Enis Bešlagić, a nakon oficijelnog dijela, Supernatural event nastavljen je do kasno u noć uz najveće hitove Halida Bešlića.
Nakon promocije i druženja uz koktele te bogati švedski sto, Farmasi BiH se gostima i predstavnicima medija zahvalio prigodnim poklonima.