Vijesti
Svijet
SAD
Američki senator igrao poker na iPhoneu dok se odlučivalo o mogućem III svjetskom ratu!
04.09.2013. 12:00
Izvor: mojevijesti.ba
Američki senator igrao poker na iPhoneu dok se odlučivalo o mogućem III svjetskom ratu!
Američki senator John McCain, dugogodišnji zagovornik vojne intervencije u Siriji, uhvaćen je kako igra poker na svom mobilnom telefonu za vrijeme govora najviših zvaničnika američke administracije tokom jednog od najvažnijih pretresa u Kongresu u ovoj godini.
Fotografija dokazuje kako McCain igra poker na svom iPhoneu tokom rasprave o tome da li senatori treba da daju pristanak predsedniku Baracku Obami za bombardovanje Sirije zbog upotrebe hemijskog naoružanja.
McCain je preko Twittera reagovao sarkastično riječima “skandal”, nakon što je Washington Post postavio fotografiju na svom sajtu.
“Uhvaćen tokom igre igrice na iPhoneu usljed trosatne sjednice Senata – najgore od svega izgubio sam”, napisao je McCain.
“Koliko god volim da slušam velikom pažnjom izjave svojih kolega tokom tri i po sata, povremeno mi malo dosadi pa sam pribjegao pokeru”, kazao je McCain CNN-u.
Najgore od svega je što sam izgubio hiljade dolara u ovoj igri, dodao je nekadašnji kandidat republikanaca za predsednika SAD, pojasnivši da se radilo o “novcu za igrice”.