Vesti
Žuta štampa
Humanost na delu
10.07.2007. 12:00
Izvor: Kurir
Humanost na delu
Indira Radić bila specijalni gost na proslavi male mature u školi za decu sa specijalnim potrebama
Folk zvezda Indira Radić pre nekoliko dana bila je gost na proslavi male mature dece Osnovne škole "Miloje Pavlović" u Beogradu, u kojoj obrazovanje stiču deca sa specijalnim potrebama. Tokom tri sata koje je provela sa mališanima ometenim u razvoju, Indira se družila, razgovarala, fotografisala i pevala maturantima.
- Inicijativa je došla od strane direktora škole Špira Dobrijevića. Naime, tokom ankete koju su sproveli među maturantima sa pitanjem koga bi najviše voleli da vide na svojoj proslavi, ispostavilo se da sam prva na spisku. On me je pozvao, a ja sam bez ikakvog razmišljanja pristala - rekla nam je Indira dodavši da je susret sa mališanima bio dirljiv.
- Svi su jedva čekali da razgovaraju i slikaju se sa mnom, a kada sam im zapevala, pridružili su mi se uglas. Znali su svaku pesmu, čak i one sa novog albuma. Druženje je bilo divno i ja sam na rastanku obećala nastavnicima da ću se pojaviti na svakoj manifestaciji koju budu organizovali, samo ako u tom terminu ne budem imala unapred dogovorene obaveze - završila je pevačica.
I na kraju, šta reći. Bilo bi dobro kada bi i drugi estradnjaci ponekad svoju energiju i pažnju posvetili više deci, a manje međusobnim prepucavanjima i podmetanjima. Bravo, Indira!