Vesti
Žuta štampa
Svadba
09.09.2007. 12:30
Izvor: Kurir
Svadba
Ćerka Aleksandra Tijanića Zara udala se za glumca Jakova Jevtovića, a veselje organizovano u omiljenom tastovom motelu
Aleksandar Tijanić dao je blagoslov svojoj ćerki Zari da stupi u brak sa glumcem Jakovom Jevtovićem, a svadbenom veselju organizovanom u "Radmilovcu" nadomak Beograda, inače omiljenom mestu prvog čoveka RTS.
Prohladno vreme i kiša koja je s vremena na vreme dosadno rominjala nisu uspeli da pokvare ovaj svečani čin, a svatovi, zajedno s mladencima, nakon ceremonije venčanja dobrano su se zagrejali u pomenutom motelu uz iće, piće i muziku.
Za neke možda arogantan i previše nadmen u svojim istupanjima pred kamerama ili iznošenju stavova u novinama, novopečeni tast je na svadbi svoje ćerke pokazao da i te kako ume da bude opušten i veseo.
Naravno, i ovoga puta, kako to već postaje praksa, cela priča je trebalo da se odvija daleko od očiju javnosti. Pogotovo medija. Ali, Kurir ne bi bio to što jeste da im nije ušao u trag.
Za vremenske uslove, kao što rekosmo, nisu marili okićeni gosti, međutim mi jesmo. Jer, oni su počeli da pristižu tek oko 17 časova, što je zbog nedostatka svetlosti značilo da su minimalne šanse da fotografišemo zvanice, koje su iz džipova i limuzina izlazile na poprilično velikom parkingu, daleko od nas. Dolazak svatova pratilo je i obezbeđenje na ulaznoj kapiji, kraj kojeg su, između ostalih, promicali automobili s registarskim tablicama malih brojeva. Ali nismo mogli videti ko je zapravo u njima i ne možemo sa sigurnošću nabrojati ko je sve u subotu odvojio vreme da provede na svadbi Zare i Jakova, te stoga ostaje nepoznanica da li su se u "Radmilovcu", recimo, u kolo jedni do drugih uhvatili i ljuti politički protivnici.
Inače, mladoženja je sin Vladimira Jevtovića, profesora na FDU i mlađi brat glumca Ivana, a karijeru uglavnom gradi ulogama u pozorištu "Boško Buha".