Vesti
Žuta štampa
U zagrljaju drugog zaboraviš prvog
29.08.2008. 20:00
Izvor: Kurir
U zagrljaju drugog zaboraviš prvog
Manekenka i voditeljka Adriana Čortan, bivša devojka Željka Joksimovića, navodno je u vezi sa izvesnim Bojanom Đuričićem, nemačkim biznismenom srpskog porekla, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora bliskog Adriani.
Čortanova je, naime, Bojana upoznala u Nemačkoj, gde se na neko vreme sklonila dok ne prođe frka oko raskida s Joksimovićem. Izvor Kurira navodi da su se Adriana i Bojan upoznali preko zajedničkih prijatelja za vreme njenog boravka kod majke u Frankfurtu. Voditeljka je sa drugaricom izašla u jedan od naših klubova, gde su srele Bojana, koji je inače dobar prijatelj te njene drugarice. Proveli su celo veče zajedno, da bi je naposletku Bojan pozvao da narednog dana ručaju zajedno u jednom od poznatih frankfurtskih restorana, što je Adriana i prihvatila. Posle tog ručka novopečeni golupčići su većinu vremena u Nemačkoj proveli zajedno i vrlo je moguće da će uskoro naći načina da budu skupa iako ih razdvaja više od hiljadu kilometara. Adrianu su, naime, prethodnih dana mediji predstavljali kao paćenicu koja je za Željkom izgubila glavu. Neki su išli toliko daleko da su pisali kako je u besu demolirala stan u kom je Živela sa Željkom, što je notorna neistina. Nova veza, u koju je Adriana ušla puna elana, baca sve te pakosne priče u vodu, završava naš izvor.
Čortanova se trenutno nalazi na Kipru kod kumova, odbojkaša Edina Škorića i njegove supruge Ivane, gde će ostati neko vreme kako bi napunila baterije i spremila se za novu radnu sezonu. Ostaje nepoznanica da li će je Bojan posetiti na Kipru ili će čekati da se vrati u Beograd.
Tragom ovih informacija, pozvali smo Adrianu, koja je, i ne čuvši pitanje do kraja, poklopila slušalicu.