Vesti
Žuta štampa
Koliko košta glas?!
20.02.2009. 12:00
Izvor: Kurir
Koliko košta glas?!
Edita Janečka teškim rečima gađala pobednika „Survajvera“, a Radoslav Vidojević tvrdi da je Nemanja Pavlov dao po 3.000 evra za svaki glas u finalu
Baš kako se mesecima unazad pričalo, pobednik prve sezone ekstremnog rijaliti šoua je Nemanja Pavlov, 29-godišnji konobar iz Valjeva. On je osvojio 100.000 evra, ali i novi model džipa „nisan patrol“. Međutim, senku na čitavu priču bacio je drugoplasirani Radoslav Vidojević, koji je ozbiljno optužio pobednika da je obećao novac za glasove, ali i produkcijsku kuću „Vižn tim“, koja je realizovala popularni TV format, a koja nije sankcionisala „kupovinu glasova“. Vidno uzbuđen i besan, nakon proglašenja pobednika Rale nam je rekao:
- Nemanja je kupio glasove od članova Velikog veća i na taj način osigurao pobedu. Ja sam to saznao bukvalno pola sata nakon završetka „Survajvera“, kada se završilo poslednje Plemensko veće, a Edita je to znala dva dana ranije. Mnogi su se pitali šta znači svađa Edite i Nemanje, a ta svađa je bila zbog kupovine glasova. Edita je Nemanji rekla: „Pičko jedna, koliko košta glas Roke? Sad ćeš i meni da daš pare, da i ja glasam za tebe“ - tvrdi ugostitelj sa Pala i dodaje: - Petoro ljudi je glasalo za njega, s tim da Vanja Mandić sigurno nije prodala svoj glas. Mozak operacije su Maja Lazarević i Vanja Radović, koje su odradile prljav posao za Nemanju, i to dobro naplatile. Prilikom jedne posete ostrvu ostavile su mu poruku u čarapi, gde je on video cenu, i pao je dogovor da Nemanja plati 3.000 evra po čoveku za glasanje. To je smešno i jadno - priča oštećeni Radoslav Vidojević.
S druge strane, pobednik „Survajvera“ Nemanja Pavlov nije previše potresen Raletovim optužbama da je obećao po 3.000 evra za četiri glasa u finalu.
- On to kaže? Znači, dajem njima 12.000 evra, plus na porez još 18.000, to je već 30.000 evra! Šta ću sad jadan ja, moraću da prodam „nisana“ - našalio se Nemanja na početku.
- Rale i Edita su hteli da bace senku na moju pobedu iako su i sami pričali da sam ja favorit. On se krio tokom čitavog serijala, što iza Bugija, što iza drugih ljudi. Nemam šta da kažem o tom čoveku - zaključuje prvi pobednik serijala „Survajver Srbija“.