Vesti
Žuta štampa
Željko Mitrović: Nisam trovan u Srbiji!
11.10.2011. 12:00
Izvor: Svet
Željko Mitrović: Nisam trovan u Srbiji!
U “rođendanskoj emisiji” Ognjena Amidžića gostovao je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović. On je domaćinu poklonio "fender" gitaru za rođendan i pričao o teškom proteklom periodu kada je bio veoma ozbiljno bolestan. Mitrović tvrdi i dalje da je bio otrovan, što je uzrokovalo aplastičnu anemiju koju je jedva preživeo. Ono što je novo je da Mitrović tvrdi da nije bio trovan u Srbiji i da postoje pomaci u istrazi koja se vodi povodom tog slučaja.
“Trovali su me od 20. oktobra do 20. novembra prošle godine, najverovatnije u jednoj drugoj državi ali ne ovoj! Ne mogu da pričam o detaljima jer je istraga u toku i mogu reći samo da dobro napreduje”, rekao je Željko Mitrović u "Ami Dži Šou".
Kaže da su ga četiri meseca u bolnici mnogo promenila i da je otkrio mnoge osobine kod sebe za koje nije ni znao da ima, a jedna od njih je i tolerancija. Međutim, javnost ga je osudila upravo zbog toga što je, nakon što su hrvatske vlasti saopštile da će mu prodati zaplenjenu jahtu, on zabranio sve što je hrvatsko na svojim televizijama u regionu.
“Radilo se o bahatosti organa Hrvatske i svako reaguje onako kako oseća, ali sada je to sve prešlo u jednu principijelnu bitku između država tako da očekujem pozitivan ishod i da mi jahtu vrate početkom naredne godine”, dodaje on.
Mitrović kaže da je najviše bio ljut na prijatelje u Hrvatskoj koji nisu regovali i samo su sve mirno gledali, ali da na "Pinku" niko nije zabranjen i uskoro će da počne još jedan regionalni šou.