Vesti
Žuta štampa
Brena se rasplakala u Temišvaru
29.03.2012. 20:00
Izvor: Press
Brena se rasplakala u Temišvaru
Slavna pevačica Lepa Brena sa suzama u očima obratila se medijima u Rumuniji pred veliki koncert koji će 15. juna održati na stadionu „Dan Paltinisanu" u Temišvaru
Brena nije uspela da obuzda emocije kada se setila muzičkog spektakla koji je na ovom mestu napravila davne 1984. godine.
Pre 28 godina 60.000 ljudi uglas sa balkanskom zvezdom pevalo je „Živela Jugoslavija", a organizatori očekuju još brojniju publiku ove godine. Pevačica je u Temišvar došla pod policijskom pratnjom i u blindiranom automobilu, a čim je kročila na tlo Rumunije i prešla granicu, dočekali su je buketi cveća. Ponesena emocijama, Brena je zapevala i na konferenciji za štampu svoju najdražu baladu „Ja nemam drugi dom", dok je sunčanim naočarima skrivala suze.
- U Temišvaru je bilo jako emotivno, setila sam se davne 1984. Pozdravljam sve tamo - napisala je Brena na Tviteru odmah nakon završetka posete na koju je otišla sa menadžerom Banetom Obradovićem.
Svi rumunski mediji već danima bruje o velikom koncertu srpske zvezde, a konferenciju za štampu snimila je i njihova državna televizija.