Vesti
Žuta štampa
Janko Tipsarević u seksi izdanju
01.04.2012. 14:00
Izvor: telegraf
Janko Tipsarević u seksi izdanju
Naš poznati teniser oprobao se još jednom u ulozi manekena, i to na radost lepšeg pola
Janko Tipsarević odlučio je još jednom da se oproba kao maneken donjeg veša za modnu kuću “Ikstrim intimo”.

Naš proslavljeni teniser, posle poraza u četvrtfinalu u Majamiju, vratio se u Srbiju, gde se priprema za predstojeće turnire. U međuvremenu, odlučio je još jednom da obraduje sve pripadnice ženskog pola reklamom za kupaće gaće. Na slikama koje su zabeležili Miloš Gazdić i Aleksandar Gavrić, preplanulog i zategnutog Janka možete videti gde pozira kao ribar, ronilac, surfer, a u jednom trenutku leži na plaži dok se pored njega nalazi gajbica sa paradajzom.

Sudeći po slikama, foto-sešn se pretvorio u dobru zabavu, A Janko je pokazao da nije profesionalac samo na terenu nego i ispred kamere. Jednom prilikom je rekao da u životu, kao i na terenu, vodi vrlo aktivan i dinamičan život, što ponekad ume da bude jako naporno.

- Želim da se osećam dobro u svojoj koži jer mi udobnost, kvalitet i sigurnost jednostavno pomažu da prevaziđem sve te napore i postignem svoje ciljeve. Lično vidim direktnu vezu između udobnosti, komfora i samopouzdanja, ne samo u životu, nego i na teniskom terenu. Zato mi je bitno, kao i većini muškaraca, da ono što nosim – nosim ponosno – objasnio je Janko.

Sudeći po fotkama “iza scene”, očekujte Janka kakvog do sada niste videli!