Vesti
Žuta štampa
Ana Nikolić ignorisala Mimu Karadžića
05.04.2012. 20:00
Izvor: Press
Ana Nikolić ignorisala Mimu Karadžića
Pop pevačica Ana Nikolić i dalje je u svađi sa glumcem Mimom Karadžićem zbog toga što joj nije isplatio honorar za seriju „Pare ili život", u kojoj je imala manju ulogu. Kako saznaje Press, Ana je pre nekoliko dana demonstrativno napustila kafe-restoran „Moda" na Vračaru kad je videla da je u istom lokalu i glumac, s kojim su je mediji svojevremeno čak i dovodili u vezu
- Njih dvoje su u svađi posle snimanja serije „Pare ili život". Ona je tražila od Mime da njen honorar uplati na račun jedne škole u Paraćinu, što glumac nikad nije uradio. Ana se tada naljutila i prekinula kontakt sa Mimom i njih dvoje se nisu videli sve do nedavnog slučajnog susreta u kafiću. Kad je pevačica videla Mimu za susednim stolom, ustala je i demonstrativno napustila lokal. Mimu je iznenadila Anina reakcija, ali nije krenuo za njom - kaže naš izvor koji se zatekao u kafiću.
Da podsetimo, glumac i pevačica upoznali su se na Crnogorskom primorju početkom 2009. Nekoliko meseci kasnije Ana je dobila ulogu u seriji za koju je scenario pisao Mimin brat Milutin Karadžić. Mima i Ana su te godine često bili zajedno u javnosti, ali su prirodu svog odnosa vešto krili.
- Ona je neko s kim volim da pijem vino. I njoj je lepo sa mnom, super nam je. A o onome šta se dešava kad se čaše ispiju - ne govorimo - izjavljivao je Mima o Ani dok se nisu posvađali zbog neisplaćenog honorara.