Vesti
Žuta štampa
Ljubav “cveta” i dalje! Ceca Kitić: Milane, ti si idiot, patološki si ljubomoran!
06.04.2012. 12:00
Izvor: Svet
Ljubav “cveta” i dalje! Ceca Kitić: Milane, ti si idiot, patološki si ljubomoran!
Poštovanje i bolest! Baš o tome su razgovarali rukometašica Svetlana Kitić i njen suprug Milan Magić, u bašti vile rijalitija “Parovi”.
“Svetlana, videla si mi da su lekari konstatovali dijagnozu, možeš li malo da me poštediš? Kad nekog voliš, onda se sažališ kad mu nije dobro, ne provociraš ga”, pokušavao je Milan Magić da smiri svađu koja je opet započeta sa Cecom kitić. “Ni ti nisi poštovao moju bolest! Govorila sam ti da me ne nerviraš, a ti si me nervirao. Kad budeš izašao odavde, pa pogledaš snimke videćeš šta si radio.”
“Znam šta sam rekao i šta sam uradio. Ništa toliko drastično. Ti si preterivala sve vreme. Ne umeš da se zaustaviš. Kao da si sve vreme namerno želela da ljudi čuju kako me ponižavaš, vređaš…”
“Rekla sam ti da si patološki ljubomoran, da jedeš g…na, da si idiot…”
“Nisi mi rekla da sam idiot… zašto sad to govoriš”, i dalje je spuštao loptu Milan Magić.
Inače, oni su ispali u duelu sa Markom Miljkovićem i Deom Tošić, gde su osvojili jedva 15 odsto podrške publike.
“Jako je teško ovde se pokazati, kad napolju imaš ozbiljan posao, radiš sa pedeset ljudi, a ovde moraš da se spustiš na neki nivo igara”, komentarisao je Milan Magić. “Lakše je Ceci, ona je živela u kolektivu…”
“Ali, sa svojim vršnjacima, ne sa ovolikom generacijskom razlikom.”
Oboje su se složili da je zdravlje važnije od posla, a Ceca je rekla: “Meni je zdravlje preče od Radničkog, ja ću da se povučem.”
“Ne pričaj o tome ovde”, opomenuo je Milan.