Vesti
Žuta štampa
Vlada mi je ugrozio vezu
06.04.2012. 20:00
Izvor: Press
Vlada mi je ugrozio vezu
Simpatija - Dečko je bio besan na mene kad sam se vratila iz Kostarike jer su svi pričali da smo se Vlada i ja smuvali. Tačno je da su između nas postojale simpatije, ali smešne su priče da smo imali seks na ostrvu
Makedonka Aleksandra Nakova ne krije da joj se dopadaju maneken Vlada Vuksanović i hrvatski mister Radovan Stošić, s kojima je učestvovala u „Survajveru", ali tvrdi da je i dalje zaljubljena u svog dugogodišnjeg dečka.
„Plejbojeva zečica", koja je juče izbačena iz rijalitija, u intervjuu za Press otkriva da joj je „Survajver" ugrozio vezu, posebno zbog medijskih napisa da je u Kostariki imala seksualne odnose i sa Vladom i sa Radovanom, ali napominje da joj je dečko dao još jednu šansu.
- Da nisam učestvovala u „Survajveru" ne bih znala koliko naša veza vredi. Dečko i ja smo se pre mog odlaska u Kostariku zabavljali više od godinu dana i mislila sam da naša ljubav neće preživeti moje odsustvo. I neću da lažem - bilo je problema kada sam se vratila, ali sam srećna što smo ipak ostali zajedno. Više se ljutio zbog napisa o mojoj vezi sa Vladom nego zbog Radovana, ali najbitnije je da je sve to sada iza nas.

Zašto mu je više smetao Vlada Vuksanović?
- Zato što su mediji u Makedoniji mnogo pisali o Vladi i meni, a ništa nije istina! Tačno je da sam Vladu upoznala pre „Survajvera" jer se bavimo istim poslom i tačno je da su postojale simpatije, ali ja sam tada imala momka. Što se Radovana tiče, on je super momak i veoma mi je simpatičan. Znam da mu se sviđam, to mi je priznao u Kostariki, ali on je previše dobar za mene. Tvrdnje da smo imali seks u „Survajveru" su smešne, jer na to ne bih pristala čak i da sam tamo bila sa dečkom.