Vesti
Žuta štampa
Nataši ukrali mobilni sa seksi fotkama
09.04.2012. 20:00
Izvor: Press
Nataši ukrali mobilni sa seksi fotkama
Peh: Pevačica je telefon zaboravila u poznatom restoranu u Skoplju, koji je odmah neko ukrao. U mobilnom se pored ličnih poruka nalazi i na desetine privatnih fotografija koje bi, ako dospeju u javnost, Nati mogle da naprave haos u životu.
Nataša Bekvalac proživljava pravu dramu! Naime, pop zvezda je tokom boravka u Skoplju, gde je imala nastupe, izgubila mobilni telefon u kome se nalaze brojne SMS poruke, kao i privatne fotografije na kojima je Nata u veoma slobodnim pozama.
Prema rečima sagovornika Pressa, „novosadska barbika" je zabrinuta da bi sadržaj koji se nalazi u telefonu neko mogao da obelodani u javnosti.
- Nataša je u Skoplje stigla u subotu pre podne, a nakon što je stvari ostavila u hotelskoj sobi odlučila je da u jednom od poznatijih restorana u glavnom gradu Makedonije ruča sa saradnicima - kaže naš izvor.
- Pola sata nakon što je napustila restoran Nataša je shvatila da je tamo ostavila mobilni telefon, ali kada se vratila njega više nije bilo. Da stvar bude još gora, u telefonu se pored ličnih poruka nalaze i na desetine privatnih fotografija koje bi, ako dospeju u javnost, pevačici mogle da naprave haos u životu - tvrdi naš sagovornik.
S druge strane, Natašin PR Faris Juma juče je potvrdio da je pevačici nestao telefon, ali da se ona uprkos tome dobro oseća i da nije uznemirena.
- Ostao nam je samo moj telefon, a ona je i dalje nasmejana - rekao je kratko Juma.

Vlada raskid lečio u 'Boksu' sa Natom
Nataša Bekvalac je u petak veče, pre nego što je otputovala u Makedoniju, bila u društvu manekena i učesnika „Survajvera" Vlade Vuksanovića. Kako Press saznaje, a fotografije svedoče, oni su se u društvu Natine sestre Kristine provodili u popularnom beogradskom klubu „Boks" do ranih jutarnjih časova. Iako su mediji objavili da između zgodnog Beograđanina i atraktivne plavuše postoji neka tajna veza, oni su se ponašali samo kao prijatelji, ali je iznenađujuće da je Vlada nedavni raskid sa devojkom proslavio upravo u Natašinom društvu.