Vesti
Žuta štampa
Sunčica je ona prava: Viktor Troicki uskoro staje na “ludi kamen”!
12.04.2012. 12:00
Izvor: Svet
Sunčica je ona prava: Viktor Troicki uskoro staje na “ludi kamen”!
Na veliku žalost devojaka Viktor Troicki je srećno zaljubljen u manekenku Sunčicu Travicu. Iako ne priča mnogo o emotivnom životu pristao je da kaže par reči i otkrio je mnogo. Naime, Viktor je došao u Srbiju na kratko da završi neke obaveze i vidi drage ljude: “Imam puno obaveza dok sam ovde, moram da završim vizu za neke zemlje, da vidim roditelje, devojku i prijatelje. Ne ostaje mi vremena ni za šta drugo.”
Viktor je pre nekoliko meseci obnovio svoju vezu sa manekenkom Sunčicom Travicom i nedostaje mu kada su “prazne” tribine: “Znači da imaš nekog svog u blizin, ne samo na meču nego i za vreme turnira, da izađete na večeru, popričate, to opušta i prija”, rekao je Viktor.
Kako funkcioniše veza na daljinu Viktor je objasnio: “Pa viđamo se kad sam ovde onda smo stalno zajedno, ponekada ona dođe u inostranstvo. Uspevamo.”
Ako je sve tako lepo, pitamo se i kada će svadba: “Ne znam još, videćemo ipak mislimo da smo još uvek mladi, ali uskoro valjda. Nadam se da je ona prava”, rekao je Viktor za “Exkluziv”.