Vesti
Žuta štampa
Dejan Popović kupuje novu jahtu za Tijanu
17.04.2012. 20:00
Izvor: Press
Dejan Popović kupuje novu jahtu za Tijanu
Srpski biznismen Dejan Popović, koji već pola godine uživa u vezi sa bivšom mis Srbije i učesnicom „Velikog brata" Tijanom Stajšić, odlučio je da se već sada opremi za predstojeću letnju sezonu
Kako Press saznaje, vlasnik „Dajmond grupe", brojnih restorana i kockarnica u Srbiji, a uskoro i producentske kuće, posetio je nedavno održan sajam nautike u Beogradu gde je odabrao jahtu kojom će on i njegova draga celog leta obilazti najlepše svetske destinacije. Prema rečima sagovornika Pressa, Dejan već u svom vlasništvu ima luksuzni brod, koji će ovih dana zameniti novim. Poznati par je prošle nedelje viđen kako u pratnji ličnog obezbeđenja obilazi sajam nautike i razgleda najnovije modele jahti.
- Koliko znam, Dejan već ima u svom posedu „si rej" jahtu, a na sajmu je odabrao model „benetou antares", koji mu se jako dopao. Ne treba ni pominjati da se radi o najvećem i najskupljem izloženom brodu na sajmu. On će ovih dana sa proizvođačima odabrati neke detalje po njegovom ukusu, a šuška se da će brod posvetiti Tijani, pa će je simbolično nazvati „Mis". U svakom slučaju, njih dvoje će za dva meseca sa novim brodom isploviti prvo na Jadransko more, a odatle će posetiti i Nicu i Monte Karlo, gde Dejan već godinama letuje sa svojim prijateljima iz evropskog i svetskog džet-seta - zaključuje sagovornik Pressa.