Vesti
Žuta štampa
Emina snimala sa Dženanom
23.04.2012. 20:00
Izvor: Blic
Emina snimala sa Dženanom
Emina Jahović je počela ponovo da radi posle rođenja sina Javuza. Lepa Novopazarka boravila je juče u Beogradu gde je sa Dženanom Lončarevićem snimila spot za duetsku pesmu „Beograd priča“. Ljupka i nasmejana priznala je da voli Beograd i kada pričaju loše o njoj, jer je za prestonicu vezuju dragi ljudi.
Emina je blistala u dugoj crnoj haljini od perli u sobi hotela „Rezime Crown“ dok je na plejbek pevala ljubavnu pesmu „Beograd priča“. Velika ekipa pod rediteljskom palicom Harisa Dubice potrudila se da pevačica što bolje iskaže emocije, dok je Dženan stajao preko puta sa gitarom u rukama.
Popularna pevačica je želela da sve izgleda svaršeno, pa je nekoliko puta upitala stiliste da li su joj kosa i haljina u redu.
- Presrećna sam što ponovo radim i što snimamo spot za ovu prelepu pesmu. Nije je lako otpevati, ali mislim da smo se Dženan i ja odlično uklopili - rekla je Emina za „Blic“ u pauzi snimanja.
Dok je Lončarević žurio uz stepenice da se presvuče kako bi drugi deo snimanja nastavili na terasi u Knez Mihailovoj ulici zbog čega su iznajmili i helikopter, naša zvezda u Turskoj imala je samo reči hvale za svog kolegu.
- Dženan je fenomenalan momak. Pre svega je dobar čovek i odličan muzičar i sa njim je divno sarađivati - kazala Emina koja je priznala da još uvek nije potpuno zadovoljna svojim izgledom posle porođaja.
- Vežbam kad god imam vremena i mislim da mogu i bolje (smeh). Haljina je teška 20 kilograma više nego što ja trenutno mogu da podnesem, ali i to se mora za lepotu - bila je iskrena Emina.