Vesti
Žuta štampa
Ne apstinira! Nina Badrić: Seksualni zavet bio je šala!
24.04.2012. 12:00
Izvor: Svet
Ne apstinira! Nina Badrić: Seksualni zavet bio je šala!
Ranije objavljeni zavet predstavnice Hrvatske na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije Nine Badrić da će se do nastupa u Bakuu, uzdržati od seksa – ne važi, „sve je bila šala“, objasnila je pevačica za vreme boravka u Skoplju. Nina Badrić ni u kom slučaju ne namerava da „tako dugo apstinira od seksa“, do početka Evrosonga u Bakuu.
“To je bila samo šala, a shvatili su me ozbiljno. To sam rekla u aluziji da se za nastup u Bakuu i ja pripremam kao sportisti. Pa ko bi normalan apstinirao od seksa toliko dugo”, upitala je šarmantna Nina.
Hrvatska pevačica je gostovala u Skoplju, potpuno oporavljena posle uspešnog hirurškog zahvata na glasnim žicama. Sada je iza nje i prinudni period obaveznog ćutanja, što joj je, kako je priznala, dobro došlo da se odmori.
Badrićeva je za vreme boravka u Skoplju za album braće Tavitijan snimila obradu stare makedonske narodne pesme, a za nastup na Pesmi Evrovizije istakla je želje – uz realne ocene i skromna očekivanja.
Volela bi da se plasira, no, i ako ne uđe u finale, ističe da „niko zbog toga neće umreti.“
“Hajde budimo realni, veliki timovi stoje iza svih pobedničkih pesama, pa ako uđem u finale, biću prezadovoljna, jer Hrvatske dve godine zaredom nije bilo tu. „Nebo“ je pesma u koju verujem, nije klasična balada, ima stila i mislim da će me izdvojiti iz mase “, izjavila je Nina, priznajući da joj je ovaj period najstresniji u čitavoj karijeri.
Pevačica je u Skoplju rekla da joj se pored, naravno, njene pesme „Nebo“, dopadaju i sve numere predstavnika zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, iako su, kako veli, stilski različite.
“Najkomičnija mi je pesma Ramba Amadeusa, ali se bojim da u našem regionu ne bude kao u njegovoj pesmi”, rekla je Nina.