Vesti
Žuta štampa
Maja Nikolić: Cakana mi je otela tezgu na mitingu SNS-a!
26.04.2012. 12:00
Izvor: Svet
Maja Nikolić: Cakana mi je otela tezgu na mitingu SNS-a!
Pop pevačica Maja Nikolić izvređala je koleginicu Dragicu Radosavljević Cakanu jer je revoltirana time što će ova umesto nje sutra pevati na mitingu Srpske napredne stranke na Trgu republike u Beogradu. Nikolićeva tvrdi da joj je Cakana otela tezgu iako su naprednjaci želeli da im ona svojim glasom uveliča program
U izjavi za “Press” Maja je otvoreno poručila starijoj koleginici da njihov sukob započet u rijalitiju „Farma” i dalje traje i da nije lepo da njoj i njenoj deci uzima hleb iz usta.
“Rekli su mi da Cakana stoji iza svega toga. Trebalo je da ja pevam, a ne ona. Ne mogu da verujem dokle ljudska zloba i pakost mogu da idu. Meni je Cakane žao, jer njoj je najteže sa sobom samom. Za svoje sinove se borim dostojanstveno i nikad ne bih nekog povredila i namestila mu da ne radi. Ali to je estrada i ja to doživljavam ceo svoj život. Molim se da se Cakana promeni i da postane bolji čovek. Ljubomora i zlo duboko izjedaju čoveka iznutra i žao mi je što muči samu sebe. Ja joj želim sve najbolje od srca”, rekla je Maja u izjavi za Press.
Dok je Nikolićeva „žarila”, Cakana nije želela da mnogo komentariše Majine uvrede.
“Šokirana sam. Odakle uopšte ideja Maji da se bavi mojim likom. I ja sam čula da je ljuta na mene što pevam na stranačkom skupu SNS-a, a navodno je trebalo ona da peva. Odmah sam je pozvala i ona mi je rekla da ne krivi mene, a evo sat i po kasnije lupa gluposti. Optužuje me za nešto što je van moje moći i za nešto o čemu ništa ne znam”, rekla je Cakana i istakla da se isključivo iz simpatija prema SNS-u odaziva njihovim pozivima.
“Već godinama otvoreno simpatišem SNS i priključujem im se na skupovima i pevam kad me zovu. To ne radim za novac već iz poštovanja prema njima. Ne smeta mi ako zovu nekog drugog da im peva i ni reč nikada ne bih rekla, baš kao što nisam kada je Maja Nikolić nastupala na njihovom skupu u mom rodnom gradu, Kosovskoj Mitrovici”, otvoreno kaže pevačica uz opasku koju je uputila koleginici: “Neka gleda sebe, možda joj bolje krene u životu.”