Vesti
Žuta štampa
Potukle se Stanija i Aleksandra, Jelena priznala da voli „piletinu"
27.04.2012. 20:00
Izvor: Press
Potukle se Stanija i Aleksandra, Jelena priznala da voli „piletinu"
„Plejbojeve" zečice Stanija Dobrojević i Aleksandra Nakova potukle su se u „Survajveru"! Srpkinja i Makedonka, koje su do jučerašnje epizode bile najbolje drugarice u Kostariki, žestoko su se posvađale kada je Stanija otkrila Aleksandrinu tajnu da se ljubila sa Radovanom Stošićem
- Grlite se, ljubite se, je*ite se, slobodno! Samo mi se skinite s grbače! Nemam dečka koji me čeka, niti sam se zabavljala sa Vladom, niti sam se ljubila s nekim petim. To si sve radila ti, Aleksandra. Kako možeš da me ocrniš ti koja imaš dečka, a spavala si sa Vladom i imala si romansu sa Radovanom! M'rš, bre, balavice jedna - vikala je Stanija na Aleksandru, koja joj nije ostala dužna.
- Meni bar niko nije uvalio korpu! Sve vreme si se trudila da budeš s Ognjenom. Radovan mi je rekao da Ognjen nije hteo da ti odgovori na poruku zato što mu se gadiš! - vrištala je Makedonka.
Stanija je ustala i pokušala da udari Aleksandru, koja je uspela da se odbrani, a zatim i da je udari. Stanija joj je uzvratila udarcem nogom i nazvala je fuficom.
- Starice jedna! Pogledaj koliko bora imaš - vikala je Makedonka na Srpkinju.
Nedugo nakon te svađe Stanija je našla novu žrtvu - Jelenu Maćić.
- Bili ste dobri sa mnom dok sam pobeđivala, dok ste mislili da ću vas voditi u ujedinjenje. Kad je došao Žarko, odmah ste mi okrenuli leđa. Zamislite da se ja ponašam kao vi, da se ložim na Radovana i da kod kuće šetam klince od 18 godina, koliko ima i vaša ćerka - rekla je starleta šminkerki.
Jelena nije krila da je imala dečka koji je od nje mlađi 23 godine.
- Tačno je, ložim se na Radovana, a spavam samo s momcima koji imaju 21! Moja poslednja veza bila je sa osobom koja je imala 21 godinu - rekla je Maćićeva.