Vesti
Žuta štampa
Ana Bekuta: Iza Dačića stojim kao stena
02.05.2012. 14:00
Izvor: Press
Ana Bekuta: Iza Dačića stojim kao stena
Pevačica Ana Bekuta jučerašnji prvomajski uranak provela je u Kragujevcu sa socijalistima
Ona ne posustaje u podršci koju pruža SPS-u i njegovim koalicionim partnerima i za Press ističe da svim srcem podržava Ivicu Dačića kao najbliža prijateljica ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića.
- Na uranak se ide sa prijateljima, a ja sam, evo, danas sa Ivicom Dačićem, koji me je kupio dobrotom, Slavicom Đukić Dejanović i mojim Mrkom. Drago mi je da se u Kragujevcu okupio veliki broj radnika zbog mojih prijatelja, iza kojih i sama stojim čvrsto kao stena - istakla je Bekuta za Press, uz napomenu da iz poštovanja prema Ivici besplatno nastupa na njihovim konvencijama.
- Moje političko opredeljenje je moja privatna stvar, i svoju publiku ne delim prema njihovoj pripadnosti političkim partijama. Prema SPS-u imam simpatije zbog ljudi koji ga vode i koji su se pokazali i kao moji veliki prijatelji i podrška. Pitaju me novinari niz gluposti, a jedna od njih je za koliko novca nastupam na konvencijama i na turneji. Ljudi, pevam besplatno na turneji za svoj ćef, i šta sad?! - rekla je Bekuta.