Vesti
Žuta štampa
Ceca Ražnatović gostuje u centralnom Dnevniku bugarske nacionalne televizije!
03.05.2012. 12:00
Izvor: Svet
Ceca Ražnatović gostuje u centralnom Dnevniku bugarske nacionalne televizije!
Svetlana Ceca Ražnatović je danas nešto posle podneva krenula u Bugarsku, a povod za odlazak u susednu državu jesu gostovanje u emisiji “Slavi show”, kao i koferencija za novinare povodom koncerta koji će pevačica održati u Sofiji u areni “Armeec” 22. maja.
“Dragi moji, krećem za Sofiju. Vidimo se uskoro na press konferenciji. Večeras ne propustite ‘Slavi show’”, napisala je danas folk diva na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.
Nakon što je u 13h sletela u bugarsku prestonicu Ceca je na Tviteru podelila i utiske sa konferencije za novinare: “Završena je press konferencija u Sofiji. Sada me čekaju intervjui. Bugari su kao i uvek gostoljubivi.”
“U Bugarskoj sam poznata od 15. godine i danas me oslovljavaju devojačkim prezimenom – Veličković”, podelila je Ceca informaciju “tviterašima”, a pre pola sata se pohvalila pratiocima na ovoj društvenoj mreži: “Uživo uključenje u centralni Dnevnik bugarske nacionalne televizije “Sedam”. Danas sam baš vredna!”
Svetlana je u televizijskoj emisiji “Slavi show” premijerno izvela i pesmu “Sve što imam i nemam”.
“TV premijera pesme “Sve što imam i nemam”. Privodim kraju svoj radni dan u Sofiji. Bilo je lepo, povratak u Beograd”, napisala je pevačica nakon gostovanja u emisiji.