Vesti
Žuta štampa
Seka kaznila Vivijan: Za nju više nema Fejsbuka!
04.05.2012. 12:00
Izvor: Svet
Seka kaznila Vivijan: Za nju više nema Fejsbuka!
Što je pojela – pojela je, što je uništila – uništila je! Seka Aleksić je odlučila da svojoj mezimici Vivijan stane na put i uvede joj sankcije.
Naime, kako saznajemo, folk divi je dozlogrdilo da stalno gleda svoju izgriženu obuću i izgrižen nameštaj, pa je Vivijan stavila u kućni pritvor!
“Koliko god da Seka voli Vivijan, shvatila je da toliku razmaženost i štetočinstvo ne sme više da toleriše. Tačno je da Vivijan rastu zubi, zbog čega je nervozna, i da je veterinar rekao Seki i njenom suprugu Veljku da moraju da budu strpljivi sa nestašnom ženkom pomeranca, međutim, što je mnogo, mnogo je”, otkriva za naš list izvor blizak folk divi i dodaje da je ona smislila kaznu koja je prava mera za ponašanje Vivijan.
“Seka i Veljko zaključili su da je, u skladu sa težinom i vrstom njenih nedela, najbolje da kuče zaključaju u sobu sa minimumom nameštaja kako ne bi više uništavala skupocene stvari po kući, kao i da ne bi davala loš primer ostalim psima, jer ih u kući ima još četvoro”, kaže naš sagovornik, dodajući da pevačica ipak nije suviše stroga, jer stalno obilazi svoju ljubimicu kako ova ne bi bila usamljena. Trudi se da je i razonodi, pa sa njom gleda crtane filmove!
Koliko je folk diva istrajna u svojoj nameri da kazni Vivijan, govori i podatak da joj je uskratila pristup na društvenu mrežu „Fejsbuk“! Naime, Seka je svojoj mezimici pre nekoliko meseci otvorila profil, koji je ubrzo postao veoma popularan. No, kako sada stvari stoje, Vivijan će neko vreme morati da živi bez pažnje fanova!