Vesti
Žuta štampa
Bez političara: Vlado Georgiev održao koncert u Boru!
07.05.2012. 12:00
Izvor: Svet
Bez političara: Vlado Georgiev održao koncert u Boru!
Vlado Georgiev održao je u subotu spektakularan koncert u Boru, pred nekoliko hiljada fanova među kojima, za razliku od nastupa Đorđa Balaševića, nisu primećeni političari. Inače, u Boru će 19. maja nastupiti i Roblja Čorba, a šuška se da su u toku pregovori sa Parnim Valjkom i Severinom.
U krcatom amfiteatru Doma kulture nije se osećala nervoza i pored činjenice da je popularni kantautor kasnio oko sat vremena na nastup.
Georgiev je izveo i neke od svojih najvećih hitova u pratnji benda, a potom je kiša „zapretila“ da prekine koncert, međutim, obožavaoci se nisu razišli pa je svirka nastavljena. Za ovu priliku, bina, scenska rasveta, ozvučenje – sve je bilo dobro organizovano…
Jedno od iznenađenja organizatora, koji su tog dana organizovali i aeromiting i takmičenje za skejtere, bio je i veličanstven vatromet, koji je oduševio prisutne ali i Barbu.
Na popularnoj društvenoj mreži Tviter, Vlado se danas zahvalio fanovima, međutim, usledio je i tvit nezadovoljnog posetioca koncerta, zbog kašnjenja pevača: „I nije tačno da niko nije otišao. Ima nas koji smo otili još pre kiše“, da bi potom usledio Vladov odgovor: „Ti kao običan obojeni hejter nisi ni trebao da dolaziš, očigledno svemu tražiš manu. Probaj ogledalo, sigurno ćeš je i tamo naći“, odbrusio je Vlado. Nezadovoljni obožavalac se nije dao: “Zakasniš sat vremena na koncert i kad ti neko ko voli tvoju muziku zameri, onda je taj hejter“.