Vesti
Žuta štampa
Sandra: Vidiću, vidimo se na sudu!
08.05.2012. 20:00
Izvor: Kurir
Sandra: Vidiću, vidimo se na sudu!
Obradovićka podnela tužbu protiv kreatora nakon što ju je nazvao drocom i poručio joj da će je oduvati u Emirate, gde su je čerečili
Presavila tabak.
Sandra Obradović rešila je da preko novina ne replicira na poslednju prozivku Saše Vidića s Tvitera, u kojoj je on, ponovivši joj da je droca, poručio i da mu se skine s „k“, da će je oduvati u njeno selo i Emirate, gde su je, kako veli, čerečili... Ona neće da mu odgovori ni na opasku da je najbolja kad su joj zauzeta usta. Sve će to sačuvati za sud!
- Protiv dotičnog je podneta tužba za klevetu pa ćemo se ispričati na sudu. Predosadan je. Nemam ja vremena da se prepucavam po novinama, što on očajnički želi ne bi li iole bio u njima. Neka počne da skuplja pare, trebaće mu jer, kako čujem, dužan je i Bogu i narodu - rekla je Sandra za Kurir.
Da podsetimo, rat između Vidića i Obradovićke počeo je kada joj je on na Tviteru „poželeo dobrodošlicu“ u svet mode nakon što je ona promovisala svoju prvu kolekciju.
„Preporuka bivših sponzoruša, danas fejk dizajnerki, maturantima? Šta? Da se odmah dohvate starca ili kriminalca?“, napisao je Vidić.
Sandra mu je već sutradan poručila da promeni pol i da je „ružna, raspala narkomanska marioneta“. Sada ipak čeka ročište.