Vesti
Žuta štampa
Sad je spremna za nastup: Za Seku korpa cveća i šampanjac!
10.05.2012. 12:00
Izvor: Svet
Sad je spremna za nastup: Za Seku korpa cveća i šampanjac!
Kao što smo najavili pre dve nedelje večeras će publici u Beogradu Seka Aleksić predstaviti svoj novi album! Seka je već stigla u “Magacin” a mi smo se popeli do bekstejdža da vidimo kako su je domaćini sačekali! A u bekstejdžu ogromna korpa cveća i šampanjac. Da bi se nazdravio izlazak novog albuma za Seku i njene saradnike pripremljen je i šampanjac. Odmah je otvoreno nekoliko flaša i svi su nazdravili!
Iako će nastup tek početi u Magacinu je već prepuno. Čak su i mnoge poznate face rezervisale svoja mesta da uživaju u Sekinim novim ali i starim proverenim hitovima. Seka će nastup započeti pesmom “Kučka” a onda se nastavljaju novi hitovi “Lom” i “Ale, Ale”…
Seka je na nastup došla u najnovijoj kraciji D&G za proleće leto 2012. Inače ovaj model je predstavljen pre nekoliko nedelja a u prodaju je pušten tek pre nekoliko dana.
U prepunom klubu Sekin nastup prate i košarkaš Vuk Radivojević, vaterpolista Stefan Mitrović, Goca Karić, fudbaler Ivica Dragutinović, Nikola Lazetić sa suprugom Sonjom Marić, Biljana Sečivanović sa dečkom, Vlada Stanojević, Gorica Nedeljković, Igor Bećirić i drugi.