Vesti
Žuta štampa
Seka nastupila u “Magacinu”: Soraja šokirala sve jer se pojavila obučena!
11.05.2012. 12:00
Izvor: Svet
Seka nastupila u “Magacinu”: Soraja šokirala sve jer se pojavila obučena!
Pevačica Seka Aleksić sinoć je bukvalno mogla da se pohvali „da je prestonički klub Magacin grmeo“ ! Prepun klub posetile su i brojne poznate ličnosti, među kojima Biljana Sečivanović sa dečkom Rolandom, inače rođenim bratom Sekinog muža Veljka Piljikića, Vlada Stanojević, fudbaler Ivica Dragutinović, zatim Nikola Lazetić sa suprugom Sonjom, ali i Soraja Vučelić, koja je svojim stajlinogom zapanjila posetioce poznatog kluba. Ako se pitate zašto evo i odgovora: ona je na Sekin nastup došla – obučena!
Seka je koncert započela u pola dva pesmom „Kučka“, a sve prisutne ostavila je bez daha u novom D&G kombinezonu žute boje. Već uz prve taktove nove pesme, publika je skakala, a klub je bio tesan za sve koji su želeli da slušaju Aleksićevu. Ređali su se hitovi sa novog albuma „Lom, lom“ i „Ale, ale“, ali i stari hitovi kao što su „Aspirin“, „Kraljica“, „Boli stara ljubav“, „Impulsi“ i „Soba 22“. Malo je reći da je publika bila oduševljena nastupom, te je atmosfera bila na nivou čitavo veče. Pored zavidne figure, Seka je pokazala i odlične vokalne sposobnosti, jer je potpuno uživo bez matrice sa svojim bendom pevala kako stare, tako i nove hitove. Gotovo da nije bilo hita koji nije otpevala, a na kratku pauzu je otišla nešto posle tri sata. Za to vreme, DJ je zabavljao prisutne najnovijim haus hitovima, a Seka se posle 20 minuta na scenu vratila u identičnom kombinezonu druge boje.
Odmah su usledili kako njeni, tako i hitovi koleginica, pa su se prisutni veselili uz Brenine pesme „Robinja“, „Čik pogodi“ i „Hajde da se volimo“, a pevačica je uz pomoć muškog vokala izvela hit i numeru „Kad zamirišu jorgovani“. Cecini hitovi su takođe bili na repertoaru, a usledili su i „Jutro je”, “Pozdravi je pozdravi”, “Avlije, avlije”, “Srce je moje violina” i “Rađaj sinove”. Potom je pevačica izvela i nekoliko svojih numera: “Dođi i uzmi me”, “Kad čujem korak tvoj”, “Rođena sa vukovima”…
Atmosfera nije jenjavala, a Seka je na zahtev publike ponovila pesme sa novog albuma, kao i neke duete. Nastup je završila posle 3 sata pevanja, a potom se odmah uputila u bekstejdž, ne želeći da se slika sa fanovima koji su i po pola sata čekali na sliku sa svojom omiljenom pevačicom.