Vesti
Žuta štampa
Emina Jahović: Grize me savest svaki put kada izađem iz kuće
14.05.2012. 20:00
Izvor: Blic
Emina Jahović: Grize me savest svaki put kada izađem iz kuće
Emina Jahović, jedna od naših najpopularnijih pevačica, nastupiće u sredu u beogradskom klubu „Magacin“. Taj nastup biće prvi Eminin nastup nakon porođaja, ali i prvi nakon dužeg vremena u Beogradu. Ona za „Blic“ priča o karijeri, suprugu i dvojici sinova - Jamanu i Javuzu.
Moram da priznam da mi je posao baš nedostajao jer zaista volim muziku i uživam u njoj. Uživam u stvaranju muzike i to me poslovno ispunjava. Radujem se tome što ću se ponovo družiti s publikom i nadam se da ćemo zajedno uživati - kaže Emina.
Ona objašnjava da u srpsku prestonicu dolazi s najlepšim osećanjima.
- Beograd je posle Novog Pazara moj najdraži grad, grad u kojem sam doživela prelepe trenutke. U Beogradu sam uvek bila maksimalno poštovana i voljena. Nemam ni najmanji razlog da ga ne nazovem potpuno svojim i o njemu sam i napisala pesmu. Moj otac i majka su imali najlepše trenutke svog života baš u Beogradu, gde su studirali na Medicinskom fakultetu, zatim moja sestra, pa ja... Beograd je kuća mnogih koji nisu rođeni tu. Beograd širi ruke svakome i to se nikada neće promeniti - rekla je Emina.
Našoj pevačici teško pada razdvajanje od sinova prilikom dolaska u Beograd.
- Kada sam izlazila iz kuće i krenula na avion, imala sam utisak da mi je neko iščupao srce. Jako sam privržena majka i supruga i kada god odem na par dana od kuće, odlazim s mišlju da će jednog dana biti ponosni na mene i da to u stvari činim za njih - objašnjava ona.
Emina kaže da se njen život promenio otkad je rodila još jednog sina.
- Mislila sam da će se moja neverovatna vezanost za Jamana ublažiti kada se rodi drugo dete, a onda sam se za obojicu toliko vezala da čak i kada izađem sa društvom na sat, dva imam osećaj krivice.
S drugom bebom i Mustafa i ja mnogo smo opušteniji. U tom smislu primetna je promena - objašnjava pevačica.
Jaman, prvi sin Emine Jahović i Mustafe Sandala, nije baš na prvu loptu prihvatio brata Javuza, kada je pre tri meseca postao član porodičnog doma naše pevačice.
- Jamanovo carstvo u kući ozbiljno je dovedeno u pitanje, a mi se trudimo da umanjimo to koliko možemo. Prvo je mislio da je Javuz samo gost, a kada je shvatio da ostaje, nije mu bilo svejedno. Ipak, svakim danom nam ide bolje - priča pevačica.
Emina Jahović je rođena u Novom Pazaru 1982. godine. Za popularnog turskog pevača Mustafu Sandala udala se 2008. godine.