Vesti
Žuta štampa
Emina Jahović: Predstavnik Turske na Evrosongu ne zna ko sam ja jer on u toj zemlji ne postoji!
16.05.2012. 12:00
Izvor: Svet
Emina Jahović: Predstavnik Turske na Evrosongu ne zna ko sam ja jer on u toj zemlji ne postoji!
Puna energije i elana, Emina Jahović večeras će prvi put posle drugog porođaja održati nastup, koji se može nazvati povratničkim. Pevačica će zapevati u beogradskom klubu “Magacin”, te poziva sve da, zajedno s njom, naprave sjajnu žurku.
Ponovo krećeš s nastupima. Koliko su ti falili publika i medijska pažnja? “Pa, u principu, medijska pažnja mi nikad ne nedostaje. Nisam osoba koja baš toliko voli da se pojavljuje u medijima, ali kontakt s publikom mi mnogo nedostaje i to je ono što najviše volim.”
Džan Bonomo, predstavnik Turske na Evrosongu, rekao je da ne zna ko je Emina Jahović? “Pa on ne zna ko je Emina Jahović, a ja ne znam ko je on. Vrlo je verovatno da ne zna ko sam jer on ne postoji u Turskoj. Pojavio se samo u vezi sa Evrovizijom i svi ljudi koji žive tamo pitali su se o kome je reč. Prvi put sam ga videla kad je izabran za predstavnika. To je sve što o njemu imam da kažem.”
Koliko Mustafa podržava tvoje koncerte van Turske? “On mi mnogo pomaže u svemu! Osim toga što je on najveća ljubav u mom životu, on je fenomenalan otac i muž. Imamo, hvala Bogu, skladan brak i lepo se razumemo u svemu. Poštuje sve što radim, a to mi je najbitnije.”
Kad si na Tviter okačila sliku bez šminke, pojavilo se dosta komentara da izgledaš umorno. “Pa ako žena 10 dana posle porođaja treba da izgleda odmorno, onda je to okej. Žena je posle porođaja užasno umorna. Imala sam i gorih izdanja od onog koje ste videli. Uopšte se ne stidim svog prirodnog izgleda, ponosna sam što sam takva, a mnoge druge nemaju hrabrosti da se slikaju bez šminke.”
U kakvim si odnosima s Natašom Bekvalac? Poslednje što se zna je da se desio nesporazum kad je bez tebe pevala duet ‘Gospodine’. “Ja s Natašom nikada nisam imala problem! Apsolutno! Ja sam pesmu ‘Gospodine’ pisala za sebe, a onda sam rekla da je to odlično za duet i izabrala sam nju. Onog trenutka kada smo otpevale pesmu, ona je postala moja toliko i njena. Može da je otpeva i sama i s nekim drugim u duetu, ako bude trebalo jednog dana.”
Snimila si pesmu “Broken” na engleskom. Da li to znači da ti je u planu inostrana karijera? “Moja ljubav prema engleskom jeziku i haus muzici je zaista velika! Planirala sam čak da s najboljim di-džejem i aranžerom u Turskoj izdam zajednički album. Ja bih pisala kompozicije, on bi radio aranžmane i napravili bismo jedan dobar ce-de za Balkan.”
Šta dalje? “Evo već za 15 dana ulazim u studio i počinjem da radim novi album. Veoma sam uzbuđena, imam dobre pesme, dugo sam radila na njima. Napravila sam fenomenalnu ekipu za nove aranžmane, instrumente, sve sam isplanirala do najsitnijih detalja. Velika promocija će se, ako Bog da, desiti kod nas sredinom septembra ili početkom oktobra.”
S kim sa estrade si u najboljim odnosima i ko je po tebi najjača estradna ličnost? “Nemam mnogo prijatelja sa estrade, ali ne zato što neću nego, već zato što živim u inostranstvu. Ali posebno mi je draga Jelena Tomašević zato što mislim da je ona prava dama i da se ponaša na sceni onako kako ja zamišljam da neko treba to da radi. I ne samo to, mnogo je prizemna i prirodna. Mnogo volim i Sašu Kovačevića, on je fenomenalan dečko, pa Dženana Lončarevića… Svi koji su u bliskom kontaktu sa mnom su super.”