Vesti
Žuta štampa
Skandal na Evrosongu: Hrvatska pevačica pokušala da ukrade slike iz hotela?!
23.05.2012. 20:00
Izvor: Svet
Skandal na Evrosongu: Hrvatska pevačica pokušala da ukrade slike iz hotela?!
Prateći vokal ovogodišnje hrvatske predstavnice na ovogodišnjem “Evrosongu” Nine Badrić, Ivana Čabraja, navodno je uhvaćena u krađi umetničkih slika u hotelu “Hilton” u glavnom gradu Azerbejdžana. Članica hrvatske evrovizijske delegacije je, kako navodi Kurir, skinula je nekoliko slika sa zidova, složila ih i spakovala ih u svoj kofer, ne konstatujući sigurnosne kamere.
Obezbeđenje hotela je odmah intervenisalo, a menadžment “Hiltona” je pozvala Ivanu i ostatak članove delegacije na razgovor da bi se izbegao skandal širih razmera. Umetničke slike su vraćene, a okrivljena pevačica nije napuštala hotelsku sobu. To je bio i slučaj kada je održana promotivna žurka hrvatske delegacije, na kojoj je jedan od glavnih zvezda bio i naš Željko Joksimović.
“Tačno je da smo imali problem s hrvatskom delegacijom, ali politika kuće je takva da ne mogu javno da iznosim nikakve informacije o gostima niti o incidentima u kojima su učestvovali”, rekao je za “Kurir” jedan od menadžera hotela “Hilton” Kadir Mehmedov.
Ovo nije jedini problem koji je menadžment azerbejdžanskog “Hiltona” imao sa Hrvaticama. Pojedine članice ove delegacije je tokom noći između nedelje i ponedeljka u pijanom stanju lupalo zastavama na vrata drugih gostiju hotela. Obezbeđenje je reagovalo i oduzelo im rekvizite i ispratilo ih do svojih soba. Ivana Čabraja nastupiće sutra zajedno sa Ninom Badrić u drugoj polufinalnoj večeri “Evrosonga”.