Vesti
Žuta štampa
Sandra rodila ćerku
30.05.2012. 20:00
Izvor: Press
Sandra rodila ćerku
Supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, bivša članica grupe „Models" i nekadašnja manekenka Sandra Meljničenko, juče je postala mama prelepe devojčice kojoj poznati par još nije dao ime. Sandra se porodila prirodnim putem u bolnici Lenval u Nici, gde je pre nekoliko godina glumica Anđelina Džoli na svet donela blizance
Popularni par je pre samo nekoliko dana viđen na jednoj zabavi tokom filmskog festivala u Kanu, gde je Sandra u uskoj crvenoj haljini pokazala trudnički stomak.
Porođaj beogradske lepotice Sandre Meljničenko, nekada Nikolić, protekao je u najboljem redu, a o zdravlju majke i bebe brinuo je vrhunski tim lekara i najprestižnijih ginekologa.
Devojčica koja je juče ugledala svet prvo je dete ovog poznatog para i odmah po rođenju postala je milijarderka.
To joj je, pre svega, obezbedio otac Andrej, koji se sa 10,8 milijardi dolara imetka nalazi na 81. mestu „Forbsove" liste najbogatijih ljudi na svetu. Ni bogatstvo njene majke Sandre nije za potcenjivanje. U njenom vlasništvu su jahta vredna oko 350 miliona dolara, luksuzno opremljena kuća u Londonu, koja je nekada bila u vlasništvu kraljevske porodice sa Bliskog istoka, i penthaus u Njujorku od 260 kvadrata, vredan 12,2 miliona dolara. Par, inače, živi u luksuznom stanu u Moskvi vrednom 25 miliona dolara.
Tridesetčetvorogodišnja Sandra i ruski milijarder venčali su se početkom septembra 2005. godine na Azurnoj obali.